Bialas Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Welcome, mógłby ktoś pomóc w stworzeniu TEJ kierownicy w 3dsie? Próbowałem z tuby i cylindra, ale coś nie idzie najlepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bielo^ Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Pomóc tzn. mamy Ci ją wykonać? Ograniczenie co do ilości płaszczyzn jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bialas Posted May 16, 2008 Author Share Posted May 16, 2008 Spokojnie. Robiłem to wg. tutorialu ze strony głównej (http://www.max3d.pl/tut.php?id=229) jednak niezbyt mi to wychodzi, i potrzebuję znacznie bardziej zrozumiałego tłumaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Ok, to napisz moze czego nie rozumiesz z tego tutka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecet Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 ja bym wymodelował metodą poly2poly najpierw połowe tego co w środku, potem bym stworzył połowe tuby albo pierścienia, potem przyłączył jedno do drugiego (tu pewnie będzie troche trudno) i na koniec symmetry, a jak bym już skończył to bym poszukał do czego służy kierownica w pociągach ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bialas Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 To nastawnik lokomotywy po modernizacji. Jak widać jest "made in poland" - zamiast włożyć normalne koło nastawnika włożyli kierownicę od samochodu. W maxie jestem jeszcze zielony, wiec moze ktos by mi pomógł to wykonać... Powiem tylko że limit to ~700 faces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts