tankiann Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Hey! Dłubie sobie ostatnio coś nad łazienką. Narazie malutki render:) http://img241.imageshack.us/my.php?image=lazienka1ya9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Narazie nawet daje radę. Strasznie grube lustro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 No ciut za ciemno w kącie, trochę pusto, nie pasuje mi kolor ścian. Ale pomysł fajny i bardzo nośny. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 albo mi się zdaje albo za kamerą nie ma ściany? dawaj troszkę większe rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 No trzeba przyznać że pomysł śmieszny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olala.p Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 witam! mam pytanie dotyczące tej sceny...jakie ustawienia daleś zeby wyszlo takie lustro? z takim efektemi odbiciami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Mam pytanie: widziałeś kiedyś z bliska bidet? bo na tym który zaprezentowałeś, to za cholery nie dałoby się usiąść. Z muszlą chyba jest podobnie. Wanna jest za blisko umywalki. To tylko takie uwagi odnośnie funkcjonalności.... Pomysł ciekawy, ale jaśniejsze kolory chyba by poprawiły nastrój... Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi