Napisano 18 Maj 200816 l Witam. Zamieszczam tutaj update Layouta o hostingu żeby nie zaśmiecać forum. Zainteresowanym dodam, że layout jest już pocięty do xhtmla 1.0 i css 2.0, jeszcze walcze żeby to pod internet explorerem dobrze jakoś wyglądało. Pozdrawiam i prosze o jakieś komentarze ;]. Edytowane 31 Maj 200816 l przez wink25
Napisano 18 Maj 200816 l zwykły, nieporywający ale i tematyka nudna - wiele takich znajdziesz podobnych podsumowując - prawidłowy
Napisano 18 Maj 200816 l Font w menu stanowczo za mały. Oferta poszczególnych pakietów mało widoczna - zmniejsz opacity lini w tle.
Napisano 18 Maj 200816 l Cała prawa strona za mała, kropy wypunktowań za wielkie, poza tym jak piksar
Napisano 19 Maj 200816 l Autor Siema. >> piksar. Dzięki o taką opinie mi chodziło chciałem sprawdzić, czy potrafie zrobić jakiś layout w komercyjnym stylu, takie umiejętności czasem się przydają. >> knysha. Co do menu się zgadza, poprawie to podczas cięcia na szablon. >> streaker. Jeśli chodzi o kropy to myśle, że można je troche zmniejszyć lub poprostu zmniejszyć opacity, rzeby nie były takie rażące bo chyba w tym jest problem ;]. Dzięki za uwagi. Pozdrawiam ;].
Napisano 19 Maj 200816 l rzeby kolego, to nie matura :D a tak na poważnie to w tych bocznych boxach za małe troche wszystko. Przestrzenie pomiędzy tymi dużymi boxami za duże, zacieśnij troche wszystko i czcionke zmień, ja bym dal tahome
Napisano 19 Maj 200816 l Autor no spoko rzeby pote nie było, że nic nie robie ;] postaram się poprawić. Pozdrawiam narazie ;].