wink25 Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 (edytowane) Witam. Zamieszczam tutaj update Layouta o hostingu żeby nie zaśmiecać forum. Zainteresowanym dodam, że layout jest już pocięty do xhtmla 1.0 i css 2.0, jeszcze walcze żeby to pod internet explorerem dobrze jakoś wyglądało. Pozdrawiam i prosze o jakieś komentarze ;]. Edytowane 31 Maj 2008 przez wink25
piksar Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 zwykły, nieporywający ale i tematyka nudna - wiele takich znajdziesz podobnych podsumowując - prawidłowy
Knysha Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Font w menu stanowczo za mały. Oferta poszczególnych pakietów mało widoczna - zmniejsz opacity lini w tle.
streaker Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Cała prawa strona za mała, kropy wypunktowań za wielkie, poza tym jak piksar
wink25 Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 Siema. >> piksar. Dzięki o taką opinie mi chodziło chciałem sprawdzić, czy potrafie zrobić jakiś layout w komercyjnym stylu, takie umiejętności czasem się przydają. >> knysha. Co do menu się zgadza, poprawie to podczas cięcia na szablon. >> streaker. Jeśli chodzi o kropy to myśle, że można je troche zmniejszyć lub poprostu zmniejszyć opacity, rzeby nie były takie rażące bo chyba w tym jest problem ;]. Dzięki za uwagi. Pozdrawiam ;].
polon Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 rzeby kolego, to nie matura :D a tak na poważnie to w tych bocznych boxach za małe troche wszystko. Przestrzenie pomiędzy tymi dużymi boxami za duże, zacieśnij troche wszystko i czcionke zmień, ja bym dal tahome
wink25 Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 no spoko rzeby pote nie było, że nic nie robie ;] postaram się poprawić. Pozdrawiam narazie ;].
Rekomendowane odpowiedzi