DavidLaser Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 przypadkiem dziś znalazłem ten kącik forum taki niepozorny, bo przyklejone wątki zwykle olewam. ale temat mnie skusił że aż od razu po nocy naszkicowałem koncepcik. kaptur jednak nie; diadem psioniczny z czółkami został, zamiast laski buława. ostatnia wersja: pozdr!
Dann.G Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 lol... " ... Potężna postać góruje nad swoimi żołnierzami. Barczysty, surowy, jakby wyciosany ze skały... "
Mruk Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Popracuj może jeszcze trochę nad wyglądem, zwłaszcza tego hełmu. Teraz mi się bardziej z Asterixem kojarzy...
Gastar Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 ja jednak troche inaczej wyobrazam sobie pancerz wspomagany i lysa glowe... BTW mi pierwsze co przyszlo do glowy na widok Twoje pracy to Krol Malp. pzdr.
DavidLaser Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 lol.. to mnie macie - nie przeczytałem opisu ;] faktycznie poszlo troche w groteske. moze sie uda 2gie podejscie jak znajde czas. pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi