PLS Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Crimson Forest soft: photoshop W galerii 2D jeszcze nic nie zamieszczalem, wiec teraz to robie. Praca nie jest nowa, z reszta jak sporo innych, ktore tu byc moze zamieszcze. Na bazgranie nowych nie mam zbyt wiele czasu - pochlonelo mnie 3D;]] maly making off;]
Levus Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 ...no pochłonęło Cię, pochłonęło;) Bardzo fajne, klimatyczne. Baśniowo wygląda. Jak dla mnie mógłby być gdzieniegdzie mocniejszy cień, żeby głębię bardziej pokazać, ale to chyba mój gust się tego domaga. pozdo!
rosikowski Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Ładne, podoba mi się ... maronski - co masz na myśli ? za dużo "Burn tool" ?
PLS Napisano 23 Maj 2008 Autor Napisano 23 Maj 2008 dzieki bardzo za komentarze, zdaje sobie sprawe, ze nalezaloby wiele tu poprawic:]
drem Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Jak dla mnie praca bardzo ladna.... temat rzeczywiscie bardzo dobry. ladne swiatlo, lecz cienie nie zachwycajace. ladny pien. nie jestem do konca pewnien czy pasuja do pozostalego otoczenia (mam na mysli bardziej roze). fajnie jakby stworki mialy galki oczne :P
avant.garde Napisano 28 Maj 2008 Napisano 28 Maj 2008 Bardzo fajny klimat. Troszkę faktycznie jak powiada maroński - zbytnio przepalone, zwłaszcza górna części wygląda jakby było nad ekspozycją - mocno wyblakła. Podobają mi się postaci - bordzo sympatyczny pomysł oraz roślinność na dole - fajna kolorystyka i detal.
Rekomendowane odpowiedzi