Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to moja 1 ! prawie skonczona praca jakie bledy i co musze poprawic w mojej pracy oto ona z gory dzieki za pomoc i uwagi

63efe9f97b56cb07.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No wiec tak na plus:

- nawet dobre modele

Na minus

- nie wiem czy to biurko zamale czy ten laptop zaduzy :P

- shadery (drewna najgorszy jakby ktos wode rozlal :P)

- nie za ciekawe swiatlo

- widok za oknem powinien byc bardziej przejarany teraz troche wyglada jak jakis plakat :D

Napisano

No barzdzo mocno sie swieci wszystko. ogolnie fajnie jest tylko jakos naprawde male te obiekty sa a okno takie duze.

Napisano

i kanape poszerz:) bo ciezko w 2 osoby na niej usiasc a jedna zapadlaby sie miedy poduszki...

edit: a to ziarno na krzesle szafce zdjeciu z pilkarzami to nie wiem czy wina renderu czy materialow... ale popraw:)

Napisano
  • Autor

dzieki dzieki jeszcze raz to moja 1 skonczona prawie pracka

Napisano

nie wiem co nie tak jest z twoja scena ale materialy leza i to widac bardzo. albo na takich malych ustawieniach renderujesz. w szybach na szafkach sie bardzo dziwnie swiatlo odbija a obrazek w tle robi bardzo nierealistyczne wrazenie. pozdrawiam i do roboty bo zostalo niecale 3 dni xD

Napisano
  • Autor

Poprawilem bledy i wyrenderowalem teraz czekam na wasze komentarze nadal jest to moja 1 ukonczona pracka467b4cbb6d90af38.jpg

Napisano

odrazu lepiej choc miejscami jeszcze niezupelnie :P ta szafka po lewej z tym materialem metalu to wyglada dziwnie popraw shaderek... po prawej stronie jeden z uchwytow tez jakis dziwny material ma

Napisano

Jak na 1 pracke to jest OK.

Przy nastepnej juz zrobisz mniej bledow.

pozdr