Napisano 20 Maj 200816 l Jest to moja 1 ! prawie skonczona praca jakie bledy i co musze poprawic w mojej pracy oto ona z gory dzieki za pomoc i uwagi
Napisano 20 Maj 200816 l No wiec tak na plus: - nawet dobre modele Na minus - nie wiem czy to biurko zamale czy ten laptop zaduzy :P - shadery (drewna najgorszy jakby ktos wode rozlal :P) - nie za ciekawe swiatlo - widok za oknem powinien byc bardziej przejarany teraz troche wyglada jak jakis plakat :D
Napisano 20 Maj 200816 l No barzdzo mocno sie swieci wszystko. ogolnie fajnie jest tylko jakos naprawde male te obiekty sa a okno takie duze.
Napisano 20 Maj 200816 l i kanape poszerz:) bo ciezko w 2 osoby na niej usiasc a jedna zapadlaby sie miedy poduszki... edit: a to ziarno na krzesle szafce zdjeciu z pilkarzami to nie wiem czy wina renderu czy materialow... ale popraw:)
Napisano 20 Maj 200816 l nie wiem co nie tak jest z twoja scena ale materialy leza i to widac bardzo. albo na takich malych ustawieniach renderujesz. w szybach na szafkach sie bardzo dziwnie swiatlo odbija a obrazek w tle robi bardzo nierealistyczne wrazenie. pozdrawiam i do roboty bo zostalo niecale 3 dni xD
Napisano 22 Maj 200816 l Autor Poprawilem bledy i wyrenderowalem teraz czekam na wasze komentarze nadal jest to moja 1 ukonczona pracka
Napisano 22 Maj 200816 l odrazu lepiej choc miejscami jeszcze niezupelnie :P ta szafka po lewej z tym materialem metalu to wyglada dziwnie popraw shaderek... po prawej stronie jeden z uchwytow tez jakis dziwny material ma