TheCapo Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 (edytowane) Witam wszystkich. Miałem nie dawać tej pracy na forum bo ona nie jest dokładnie robiona. Ale stało się i dałem. Oceniajcie ale pamiętajcie że to było robione na szybkiego, ponieważ na taki konkurs mały. Mam nadzieję że wam się chociaż troche podoba. Pozdro. P.S. To moja pierwsza taka większa praca. A i to jeszcze nie jest dokończone jak co:) Edytowane 24 Maj 2008 przez TheCapo
Vehr Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 za malo realistyczne popraw render i tekstury i swiatlo i bedzie swietnie
deshu Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 widac ze nie polska bo juz by monitora nie bylo:) coz, wizualnie nie ciekawe, zbyt blado, i widac ze nad mapowaniem w ogole nie siadziales. Na jaki to konkurs?
Kimmi Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Strasznie słabo z skalą. To chyba jest w jakiejś piwnicy, bo strasznie nisko. Da się tam wogóle wstać?
mirach Napisano 21 Maj 2008 Napisano 21 Maj 2008 Prawie wszystko to boxy z dosc dowolnie nadanym mapowaniem, nawet trudno powiedziec co poprawic, bo przydalo by sie od nowa wymodelowac, zmapowac i oswietlic. Ale coz, poczatki sa trudne, wiec pracuj pracuj :)
TheCapo Napisano 24 Maj 2008 Autor Napisano 24 Maj 2008 Cześć. Dzięki wam za komentarze, na pewno zapamiętam te cenne rady. Niestety kończe ten temat bo naprawdę musiałbym zacząć od nowa ten projekt. Konkurs się zakończył więc daję wam jeszcze ostateczne rendery, te które poszły do oceniania na konkurs. Mam nadzieję że nikt nie będzie zły że założyłem ten temat, ale dla pociechy zakładam nowy temat o moim pokoju. Tam będę robił wszystko od początku i z waszą pomocą, więc śledźcie mnie na forum.:) P.S. Nie zjedźcie tych renderów za mocno:) To moja pierwsza "ukończona" praca:). Pierwszy obrazek był do oceniania, a drugi to dla rozpoznania się w terenie.:) Dzięki i pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi