Poison mar Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Troche podłubałem, Zmniejsz prosze ten obrazek... i zalinkuj go ponownie
kowalski Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 na temat pracy sie nie wypowiem, ale za to sposób prezentacji poraża, patrzę sobie, pzrewijam ekran i nadal patrzę, po chwili znów patrzę i nie wiem co widzę, do jakiej to jest rozdzielczości?? 3200x2400??
Poison mar Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 moj hardware: Athlon 8oo, 512 sdram, G4 mx440+, 3ds6
Poison mar Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 2000x2000, :), wybaczcie ale tak mi sie to widziało, nie moge tego w pełni wykończyc bo sprzęt nie pozwala, ale z tego co miałem poskładałem to...
SansSerif Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Bardzo ciekawy projekt. Architektonicznie super ale layout calosci do bani. Lepsza bylaby chyba zwykla stykowka z malymi napisami z czcionka bezszeryfowa jakas.
Mateusz Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 projekt ciekawy, konstrukcja super, ale prezentacja, fatalna, odrzucajaca... rozumiem ze ma to byc jakas plansza... ?? sam niewiem...
Poison mar Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 Dzieki za slowa krytyki, z tym layout\'em, szukam jakies najbardziej przemmawiajacej formy dla posterów, próbuje coś składać i wystawiać na ocenę, ale widzę że prostota zawsze zwycięża, bo tu trochę nabałaganiłem, jeżeli macie jakieś propozycje na formę postera to chętnie podpatrze, ...pozdrawiam... :)
Gość User190 Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Niomniezłe, przypominają mi się lata mojego dzieciństwa... yyy.. ej, przeciez ja jestem dzieckiem :P
Kuciel Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 a mi przypomina budynki z gry KKND (z bazy mutantow) :D, ale tak pozatym to niezbyt dokladnie go robiles to widac, w niektorych miejscach sietaka jest zdecydowanie za gesta...
MareG Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 Przypomina mi MEGARACE 2... widze ze autor probowal pokazac takie ladnie krawedzie jak projekt w programach CAD - a tu klapa na calej linii :( Najpierw poukrywaj przekatne (trojkaty) siatek, a do renderingu skorzystaj z pluginow typu \"toon lines\" - bedzie o niebo lepiej! Podoba mi sie ten widoczek pod napisem Stacja, poza tym kiepska prezentacja - do przemyslenia i poprawy. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi