Poison mar Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Troche podłubałem, Zmniejsz prosze ten obrazek... i zalinkuj go ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 na temat pracy sie nie wypowiem, ale za to sposób prezentacji poraża, patrzę sobie, pzrewijam ekran i nadal patrzę, po chwili znów patrzę i nie wiem co widzę, do jakiej to jest rozdzielczości?? 3200x2400?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poison mar Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 moj hardware: Athlon 8oo, 512 sdram, G4 mx440+, 3ds6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poison mar Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 2000x2000, :), wybaczcie ale tak mi sie to widziało, nie moge tego w pełni wykończyc bo sprzęt nie pozwala, ale z tego co miałem poskładałem to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Bardzo ciekawy projekt. Architektonicznie super ale layout calosci do bani. Lepsza bylaby chyba zwykla stykowka z malymi napisami z czcionka bezszeryfowa jakas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 projekt ciekawy, konstrukcja super, ale prezentacja, fatalna, odrzucajaca... rozumiem ze ma to byc jakas plansza... ?? sam niewiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poison mar Napisano 2 Luty 2004 Autor Share Napisano 2 Luty 2004 Dzieki za slowa krytyki, z tym layout\'em, szukam jakies najbardziej przemmawiajacej formy dla posterów, próbuje coś składać i wystawiać na ocenę, ale widzę że prostota zawsze zwycięża, bo tu trochę nabałaganiłem, jeżeli macie jakieś propozycje na formę postera to chętnie podpatrze, ...pozdrawiam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Niomniezłe, przypominają mi się lata mojego dzieciństwa... yyy.. ej, przeciez ja jestem dzieckiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 a mi przypomina budynki z gry KKND (z bazy mutantow) :D, ale tak pozatym to niezbyt dokladnie go robiles to widac, w niektorych miejscach sietaka jest zdecydowanie za gesta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Przypomina mi MEGARACE 2... widze ze autor probowal pokazac takie ladnie krawedzie jak projekt w programach CAD - a tu klapa na calej linii :( Najpierw poukrywaj przekatne (trojkaty) siatek, a do renderingu skorzystaj z pluginow typu \"toon lines\" - bedzie o niebo lepiej! Podoba mi sie ten widoczek pod napisem Stacja, poza tym kiepska prezentacja - do przemyslenia i poprawy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi