Posted February 1, 200421 yr Troche podłubałem, Zmniejsz prosze ten obrazek... i zalinkuj go ponownie
February 1, 200421 yr na temat pracy sie nie wypowiem, ale za to sposób prezentacji poraża, patrzę sobie, pzrewijam ekran i nadal patrzę, po chwili znów patrzę i nie wiem co widzę, do jakiej to jest rozdzielczości?? 3200x2400??
February 1, 200421 yr Author 2000x2000, :), wybaczcie ale tak mi sie to widziało, nie moge tego w pełni wykończyc bo sprzęt nie pozwala, ale z tego co miałem poskładałem to...
February 1, 200421 yr Bardzo ciekawy projekt. Architektonicznie super ale layout calosci do bani. Lepsza bylaby chyba zwykla stykowka z malymi napisami z czcionka bezszeryfowa jakas.
February 1, 200421 yr projekt ciekawy, konstrukcja super, ale prezentacja, fatalna, odrzucajaca... rozumiem ze ma to byc jakas plansza... ?? sam niewiem...
February 2, 200421 yr Author Dzieki za slowa krytyki, z tym layout\'em, szukam jakies najbardziej przemmawiajacej formy dla posterów, próbuje coś składać i wystawiać na ocenę, ale widzę że prostota zawsze zwycięża, bo tu trochę nabałaganiłem, jeżeli macie jakieś propozycje na formę postera to chętnie podpatrze, ...pozdrawiam... :)
February 2, 200421 yr Niomniezłe, przypominają mi się lata mojego dzieciństwa... yyy.. ej, przeciez ja jestem dzieckiem :P
February 2, 200421 yr a mi przypomina budynki z gry KKND (z bazy mutantow) :D, ale tak pozatym to niezbyt dokladnie go robiles to widac, w niektorych miejscach sietaka jest zdecydowanie za gesta...
February 3, 200421 yr Przypomina mi MEGARACE 2... widze ze autor probowal pokazac takie ladnie krawedzie jak projekt w programach CAD - a tu klapa na calej linii :( Najpierw poukrywaj przekatne (trojkaty) siatek, a do renderingu skorzystaj z pluginow typu \"toon lines\" - bedzie o niebo lepiej! Podoba mi sie ten widoczek pod napisem Stacja, poza tym kiepska prezentacja - do przemyslenia i poprawy. pozdrawiam