Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

na temat pracy sie nie wypowiem, ale za to sposób prezentacji poraża, patrzę sobie, pzrewijam ekran i nadal patrzę, po chwili znów patrzę i nie wiem co widzę, do jakiej to jest rozdzielczości?? 3200x2400??

Napisano
  • Autor

2000x2000, :), wybaczcie ale tak mi sie to widziało, nie moge tego w pełni wykończyc bo sprzęt nie pozwala, ale z tego co miałem poskładałem to...

Napisano

Bardzo ciekawy projekt.

Architektonicznie super ale layout calosci do bani.

Lepsza bylaby chyba zwykla stykowka z malymi napisami z czcionka bezszeryfowa jakas.

Napisano

projekt ciekawy, konstrukcja super, ale prezentacja, fatalna, odrzucajaca... rozumiem ze ma to byc jakas plansza... ??

sam niewiem...

Napisano
  • Autor

Dzieki za slowa krytyki, z tym layout\'em, szukam jakies najbardziej przemmawiajacej formy dla posterów, próbuje coś składać i wystawiać na ocenę, ale widzę że prostota zawsze zwycięża, bo tu trochę nabałaganiłem, jeżeli macie jakieś propozycje na formę postera to chętnie podpatrze, ...pozdrawiam... :)

Napisano

Niomniezłe, przypominają mi się lata mojego dzieciństwa... yyy.. ej, przeciez ja jestem dzieckiem :P

Napisano

a mi przypomina budynki z gry KKND (z bazy mutantow) :D, ale tak pozatym to niezbyt dokladnie go robiles to widac, w niektorych miejscach sietaka jest zdecydowanie za gesta...

Napisano

Przypomina mi MEGARACE 2...

widze ze autor probowal pokazac takie ladnie krawedzie jak projekt w programach CAD - a tu klapa na calej linii :(

Najpierw poukrywaj przekatne (trojkaty) siatek, a do renderingu skorzystaj z pluginow typu \"toon lines\" - bedzie o niebo lepiej!

Podoba mi sie ten widoczek pod napisem Stacja, poza tym kiepska prezentacja - do przemyslenia i poprawy.

pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.