kulexy Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 A moze by tak na forum (w profilu) zamiast numer YAHOO dodac swoj Adres Tlen\'u... (chyba nikt nie uzywa, bo przynajmniej na nie widzialem u nikogo wypelnionego tego pola...) http://www.tlen.biz Tlen jest moim zdaniem lepszy od GG - ma wiecej opcji, mozna nawet prowadzic Videokonferencje a takze mozna importowac kontakty z GG!! !! Chodzi mi o to, aby w Profilu USERA FORUM nie bylo pola: YAHOO tylko Tlen i tam mozna wpisac adres tlena - moj to [email protected] ... Jak ktos nie wie, to kazdy kto sie rejestruje do Tlenu dostaje odrazu skrzynke e- mail... i ma dostep do poczty przez sam komunikator TLEN... Dzieki za uwage... [align=center]POZDRAWIAM!! KulexY!![/align]
Bacry Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Przecież ten adres Tlenu to zwykły email:D Nie wystarczy jak to wpiszesz??
dr Ug Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Pod warunkiem, ze ktos korzysta z tego maila. Do mnie przychodzi tam tylko spam pt. \"Enlarge your penis\".
Loozack Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 DruG, powinieneś mieć podpis \"Nic co ludzkie nie jest mi obce\" ;) [piwo]
Bill Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Originally posted by DruG Do mnie przychodzi tam tylko spam pt. \"Enlarge your penis\". Hmmm.. ma wiecej opcji.. mozna prowadzic Videokonferencje.. No chyba musze zainstalowac! :D
saygon Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 to juz teraz wielmy ze co niektorzy uzytkownicy telnu maja pewne kompleksy.....
dr Ug Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 A kto mowi o komplexach? Mowie, ze dostaje spam, a spam to niechciana, a nie zamowiona oferta. Chcielibyscie miec takie \"komplexy\" jak ja;)
Bacry Napisano 11 Luty 2004 Napisano 11 Luty 2004 A u mnie już nie przychodzą takie spamy, teraz już tylko przysyłają inforamcje i wygranych [lol2]
Nimrod Napisano 11 Luty 2004 Napisano 11 Luty 2004 To tak jak u mnie, gdyby choćby jeden z tych maili... ehh marzenia :D
Gość Połki Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 Tego spamu na o2.pl, nie trzeba dostawać, bo niedawno zainstalowali dobrego antyspama, ale trzeba go włączyć. A status można sobie dodać w podpisie, póki co:) A żeby działało, to trzeba tak wpisać(vez tych spacji of kors): [ url=http://ludzie.tlen.pl/TWOJ_ID ][ img ]http://status.tlen.pl/?u=TWOJ_ID&t=1&img.gif[ /img ][ /url ][ /code ] to na końcu &img.gif, dopisałem, żeby uszukać skrypt forum:) A to efekt:D:
Leru Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 kurde kulexy ma racje. w ja znam mase ludzi ktorzy go uzywaja i w ogole a wiem ze czesc nie uzywa maili z tlenu. Wiec jest to dobre rozwiazanie aby taka ikonka istniala obok ikonki GG. Fakt tlen ma duzo mozliwosci, jest ladniejszy, i w ogole jest fajniejszy od GG ale nie wszyscy go uzywaja i dlatego to zgranie z GG jest spoczko. Ale nie mozna P2P uzywac co jest duuuuza wada :/ Mimo wszystko jestem za :)
Mateusz Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 no to jescze WPkontakt, jest najlepszy, lapie kontakty z jabbera, ICQ, G-G, kontakta :) no... i fajny jest, taki uniwersalny, pobiera naglowki wiadomosci e-mail (informacja o nowej poczcie) :) fajnie by bylo... :)
adek Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 WPkontakt. A czy WP czasem nie zbankrutowalo i od marca ma przestac dzialac ;)? http://news.di.com.pl/?lp=5437
Mateusz Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 a to inna sprawa... :) szczerze mowiac niewiedzialem ze jest az tak zle... a szkoda, juz sie przyzwyczailem do wpkontaktu...
kulexy Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 biedne WP (WPupe). ale caly serwis zakonczy dzialanie?? A nawet mialej je przez jakis czas jako startowa :( :D:D:D
adek Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 z tlenem faktycznie jest możliwość aby dać go zamiast Yahoo. Zrobie w wolnej chwili.
adek Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 dodałem również możliwość wprowadzeniu loginu SKYPE\'a.
Mateusz Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 no tak, Panie Adku, czas leci, a WPkontakt dalej działa i zadne znaki na niebie niemowia zeby mial pasc... moze jest jednak mozliwosc dodania jego loginu... a zreszta... co tam...
Rekomendowane odpowiedzi