Napisano 25 Maj 200816 l 3x ołówek na papierze 100x70cm. mam nadzieję, że coś się spodoba akt z grzejnikiem akt z okularami Martyna
Napisano 27 Maj 200816 l 3cia najfajniejsza... a jeszcze tej modelki u nas nie widzialem :D .. ja bym bardziej poroznicowal srodki na tych rysunkach..
Napisano 27 Maj 200816 l Hej! Podoba sie:) Jesli sie moge do czegos przyczepic, to zroznicowalbym troche kreske, bo wszystko rysujesz tak samo i zlewa sie to troche w taka nieczytelna mase. No i jeszcze na 3 pani znikają nogi we mgle, troche dziwnie to wyglada:p Anatomia, proprocje, na plus!
Napisano 28 Maj 200816 l Autor Dzięki :) Macie rację, chłopaki, najgorzej właśnie mam ostatnio z tym różnicowaniem krechy. Profy też się tego głównie czepiają. Wrzucę niedługo parę starszych rysunków gdzie troszkę to lepiej wyglądało. Ostatnio się niestety trochę zablokowałem. @selfu: I nie zobaczysz już raczej tej modelki. Była u nas tylko na ostatniej pozie. Chciała trochę dorobić, ale po wakacjach nie będzie pozować. No i tym samym średnia wieku modeli poszybuje znowu w okolice 50tki ;)