darkelf Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 hmm fajne refki czy zmyslone? jezeli zmyslone to super teksturki, jezeli reffki to sie nie narobiles duzo :p... Jezeli prawdziwe to dziwne blaszki ma 3 od lewej jezeli nieprawdziwe to popraw blaszki, bardziej pokrzyw czy co :)...
General Straw Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 Po czesci zmyslone, po czesci prawdziwe. Zreszta bez roznicy przeciez i tak trzeba teksture narysowac :) Co do blaszek, nie wiem - zalozylem ze taki grzyb ma blaszki, a wykrzywiac mi sie ich nie chce bo zajmuje sie juz innymi modelami.
Chris Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Mnie sie podobają grzybki ale jeżeli to kiedys mialo by sluzyc do gry to czy nie lepiej troche pomniejszyc format tekstur? Jak na grzyby 512x512 to troche duzy rozmiar,,,
kulexy Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 a moim zdaniem textury dober sa - moze to gra w ktorej bedzie sie zbieralo grzyby? :P
Yano Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Myśle że to gra w której będzie sie chodzić po tych grzybach a nie je zbierać ;P Teksturki myśle żę fakt za wielkie w porównaniu do ilości polygonów tych grzybów. 256x256 to byłoby chyba nawet za dużo.
General Straw Napisano 4 Luty 2004 Autor Napisano 4 Luty 2004 :) Grzyby nie maja byc normalnych rozmiarow to raz, a dwa teksture w dol mozna zeskalowac bez problemu, i fakt zapewne przy 256 nie bylo by nadal widac roznicy :)
Rekomendowane odpowiedzi