Napisano 1 Luty 200421 l hmm fajne refki czy zmyslone? jezeli zmyslone to super teksturki, jezeli reffki to sie nie narobiles duzo :p... Jezeli prawdziwe to dziwne blaszki ma 3 od lewej jezeli nieprawdziwe to popraw blaszki, bardziej pokrzyw czy co :)...
Napisano 1 Luty 200421 l Autor Po czesci zmyslone, po czesci prawdziwe. Zreszta bez roznicy przeciez i tak trzeba teksture narysowac :) Co do blaszek, nie wiem - zalozylem ze taki grzyb ma blaszki, a wykrzywiac mi sie ich nie chce bo zajmuje sie juz innymi modelami.
Napisano 2 Luty 200421 l Mnie sie podobają grzybki ale jeżeli to kiedys mialo by sluzyc do gry to czy nie lepiej troche pomniejszyc format tekstur? Jak na grzyby 512x512 to troche duzy rozmiar,,,
Napisano 2 Luty 200421 l a moim zdaniem textury dober sa - moze to gra w ktorej bedzie sie zbieralo grzyby? :P
Napisano 4 Luty 200421 l Myśle że to gra w której będzie sie chodzić po tych grzybach a nie je zbierać ;P Teksturki myśle żę fakt za wielkie w porównaniu do ilości polygonów tych grzybów. 256x256 to byłoby chyba nawet za dużo.
Napisano 4 Luty 200421 l Autor :) Grzyby nie maja byc normalnych rozmiarow to raz, a dwa teksture w dol mozna zeskalowac bez problemu, i fakt zapewne przy 256 nie bylo by nadal widac roznicy :)