bapi23 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Znacie jakieś tutoriale animcji postaci, szukałem na necie ale jakoś nie mogę nic znaleźć, chodzi o animację zrigowanych modeli nie samych bipedow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 heh, a co za roznica? ;) nie bardzo wiem czego oczekujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Planuje zrobić krótkie intro do gry i potrzebne mi to jak animatorzy pracują z trackwievem i co robią, aby animacja była bardziej realistyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 ucza sie od podstaw animujac najpierw kulki ;) czytaja o podstawach, o zasadach animacji. Max i trackview to tylko narzedzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Właśnie o te narzędzia i tutoriale do nich mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 ... Powiem jasniej: od narzedzi masz dokumentacje, helpa. Ale tego, jak sprawic, zeby animacja byla bardziej naturalna, tam nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Reanimator dobrze prawi... żeby animacja była bardziej realistyczna to trzeba praktyki praktyki i jeszcze raz praktyki... z doświadczenia wiem że nawet dobrze przygotowany animator może mieć sporo problemów z realistyczną animacją. więc polecam zacząć od podstaw... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi