mkk3a Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 witam jestem tu nowy :) to moje 2 pierwsze pracki powstałe po tygodniu czy dwóch poznawania 3dsmax: http://www.matfiz14.republika.pl/Jablko.jpg A to raczej poznawanie takich efektow jak mgła i mgła wolumetryczna: http://www.matfiz14.republika.pl/Lampka.jpg proszę o szczerą krytykę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 albo mi sie wydaje albo ta pierwsza praca jest renderem maxowego tutoriala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 powiadasz 2 tygodnie... modele, texturowanie itp. wszystko twoje?? opierales sie na jakis tutkach?? praca 1 ma w sobie cos ciekawego... 2 zupelnie mi nielezy... sam niewiem... 2 tygoddnie...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 albo ja jestem taki zdolny ale pierwsza rzecz jaka udalo mi sie zrobic w 3d to jablko z ogonkiem, z tutoriala i nie zajelo wiecej niz 30 minut, a tu 2 tygodnie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Nic szczególnego --> początki jakie każdy z nas miał, nie wiem po co pokazywać takie prace no ale cóż. Z drugiej strony to nie ma gdzie tego wrzucać chcąc prosić o pomoc w dalszym rozwoju więc bądź co bądź post w GALLERY usprawiedliwiony. Mateusz -- masz BARDZO radykalne poglądy nt. prac na forum z tego co widzę :) Nie wiem co ciekawego jest w pracy no1 -- praktycznie wszystko leży, a to że ktoś dopiero 2tyg. zapoznaje program => nie mój problem. Jak ja poznaję coś to efekty pokazuję zwykle jak już wychodzi coś wartościowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 wsumie faktycznie... niewiem sam co w tym widze... jakos lubie dawac nadzieje i satysfakcje ludziom ;) co ma ciekawego? calosc rysuje sie bardzo ostro, niemalze kompozycja nieistnieje, a mam ochote na te owocki... sam niewiem dlaczego... :) Autor prezentujac taka prace dowartosciowuje sie, a ja mu tylko w tym pomagam, utwierdzam go w przekonaniu ze cos stworzyl, ostatnio polubilem byc milym czlekiem. czy to źle?? mam nadzieje ze mkk3a niedlugo pokaze jakas swoja \"DOBRA\" prace... a zreszta... chyba troszke glupio gadam, prace faktycznie nic w sobie niemaja... KONIEC... (ale sie wygadalem) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Mateusz: ale porządny \'kopniak w tyłek\' może nieźle zmotywować 8). \'gość powiedział że jestem cienias, ja mu zaraz pokarzę kto tu rządzi\' 8D itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Moje pierwsze prace to tez były jabłuszka i lampka, ta sama zresztą, więc zaczynasz klasycznie.:) Wybierz sobie może teraz jakis bardzej skomplikowany obiekt do zrobienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Widzę, że prezentujemy inne szkoły. Ja nigdy nie zrobiłem jabłuszka. PS. prac nie komentuje bo chyba zniknely z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 mkk3a: wrzuc moze jeszcze te prace na serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 7 Luty 2004 Autor Share Napisano 7 Luty 2004 bo te praci sa na serwerze na ktorym (teoretycznie) powinna byc strona mojej klasy z LO :) troche sie rzucali niektorzy ze tam sa takie rzeczy, dlatego chwilowo usunałem obrazki, ale teraz juz wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi