Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

albo mi sie wydaje albo ta pierwsza praca jest renderem maxowego tutoriala ;)

Napisano

powiadasz 2 tygodnie... modele, texturowanie itp. wszystko twoje?? opierales sie na jakis tutkach??

praca 1 ma w sobie cos ciekawego...

2 zupelnie mi nielezy...

sam niewiem... 2 tygoddnie...??

Napisano

albo ja jestem taki zdolny ale pierwsza rzecz jaka udalo mi sie zrobic w 3d to jablko z ogonkiem, z tutoriala i nie zajelo wiecej niz 30 minut, a tu 2 tygodnie. ?

Napisano

Nic szczególnego --> początki jakie każdy z nas miał, nie wiem po co pokazywać takie prace no ale cóż.

Z drugiej strony to nie ma gdzie tego wrzucać chcąc prosić o pomoc w dalszym rozwoju więc bądź co bądź post w GALLERY usprawiedliwiony.

Mateusz -- masz BARDZO radykalne poglądy nt. prac na forum z tego co widzę :) Nie wiem co ciekawego jest w pracy no1 -- praktycznie wszystko leży, a to że ktoś dopiero 2tyg. zapoznaje program => nie mój problem. Jak ja poznaję coś to efekty pokazuję zwykle jak już wychodzi coś wartościowego.

Napisano

wsumie faktycznie... niewiem sam co w tym widze... jakos lubie dawac nadzieje i satysfakcje ludziom ;)

co ma ciekawego?

calosc rysuje sie bardzo ostro, niemalze kompozycja nieistnieje, a mam ochote na te owocki... sam niewiem dlaczego... :)

Autor prezentujac taka prace dowartosciowuje sie, a ja mu tylko w tym pomagam, utwierdzam go w przekonaniu ze cos stworzyl, ostatnio polubilem byc milym czlekiem.

czy to źle?? mam nadzieje ze mkk3a niedlugo pokaze jakas swoja \"DOBRA\" prace... a zreszta... chyba troszke glupio gadam, prace faktycznie nic w sobie niemaja...

KONIEC... (ale sie wygadalem) :D

Napisano

Mateusz: ale porządny \'kopniak w tyłek\' może nieźle zmotywować 8). \'gość powiedział że jestem cienias, ja mu zaraz pokarzę kto tu rządzi\' 8D itd...

Napisano

Moje pierwsze prace to tez były jabłuszka i lampka, ta sama zresztą, więc zaczynasz klasycznie.:) Wybierz sobie może teraz jakis bardzej skomplikowany obiekt do zrobienia:)

Napisano

Widzę, że prezentujemy inne szkoły.

Ja nigdy nie zrobiłem jabłuszka.

PS. prac nie komentuje bo chyba zniknely z serwera.

Napisano
  • Autor

bo te praci sa na serwerze na ktorym (teoretycznie) powinna byc strona mojej klasy z LO :)

troche sie rzucali niektorzy ze tam sa takie rzeczy, dlatego chwilowo usunałem obrazki, ale teraz juz wszystko działa

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.