PKextreme Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Witam gdy odpalam maxa w Vista 32bity wyskakuje mi taki błąd instalowalem juz sp1 do maxa ale tez nic nie daje i nie idzie pracowac przez niego w scenie :(:(:( Pomocy :(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Ma ktoś pomysl co sie stało czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Service pack 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 szacun Działa :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 No i kolejny Problem Vray mi nie działa RC3 ;/;/ co teraz jest grane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 No i kolejny Problem Vray mi nie działa RC3 ;/;/ co teraz jest grane?? daj chociaz jakiekolwiek info, bo tak to moge wrozyc z fusow.. tylko ze kawa rozpuszczalna byla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Prosze i to mi non stop z 10 razy wyskakije zanim sie max odpali i nie widzi i tak potem vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 a vray jest pod jaka wersje 32 czy 64 bit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 32 ale ja mam 32 bitową Viste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Kurde Wyczyscilem se Kompa wgralem wszystko od nowa specjalnie zeby zaczac robic cos nowego w maxie a tu zonk same problemy tylko:/;/;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 moze se posty edytujesz a nie dublujesz jeden pod drugim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Pozostaje ci polecic zakup dzialajacej wersji vraya. No chyba ze lubisz porady w stylu "sfromatuj wszystko i sproboj od nowa" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Kto by Lubial:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Jest jeszcze jeden magiczny sposób na usuniecie 90 % problemów z Vistą, powrót do Xp :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 to nie vista - poszukaj instrukcji jak to cracować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2008 hehe tak tez zrobiłem powrócilem do XP :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi