Napisano 4 Czerwiec 200816 l Witam gdy odpalam maxa w Vista 32bity wyskakuje mi taki błąd instalowalem juz sp1 do maxa ale tez nic nie daje i nie idzie pracowac przez niego w scenie :(:(:( Pomocy :(:(
Napisano 4 Czerwiec 200816 l Autor No i kolejny Problem Vray mi nie działa RC3 ;/;/ co teraz jest grane??
Napisano 4 Czerwiec 200816 l No i kolejny Problem Vray mi nie działa RC3 ;/;/ co teraz jest grane?? daj chociaz jakiekolwiek info, bo tak to moge wrozyc z fusow.. tylko ze kawa rozpuszczalna byla.
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Autor Prosze i to mi non stop z 10 razy wyskakije zanim sie max odpali i nie widzi i tak potem vray
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Autor Kurde Wyczyscilem se Kompa wgralem wszystko od nowa specjalnie zeby zaczac robic cos nowego w maxie a tu zonk same problemy tylko:/;/;/;/
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Pozostaje ci polecic zakup dzialajacej wersji vraya. No chyba ze lubisz porady w stylu "sfromatuj wszystko i sproboj od nowa" :)
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Jest jeszcze jeden magiczny sposób na usuniecie 90 % problemów z Vistą, powrót do Xp :).