Krzek Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Bede tutaj wrzucal moje glowy, a z czasem pewnie i inne rzeczy wykonane w zbrushu. Licze na Wasza pomoc i komentarze :)
Krzek Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Napisano 18 Czerwiec 2008 Kolejna glowa - tym razem dluzej posiedzialem nad ksztaltem i nie wchodzilem jeszcze w detal. Uszy i szyja na razie nie tkniete. Powiedzcie czy oplaca sie ja konczyc, czy lepiej brac sie za kolejna.
Temporal Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 cos taki dziwny male usteczka duze oczy same ksztalty nawet nienajgorsze ale wlasnie takie dziwaczne proporcje
Levus Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 popracuj nad kształtem głowy i twarzy, dopiero póżniej wjeżdżaj w detal typu kąciki ust, zmarszczki czy powieki. Obie głowy wyglądają jajowato, tzn, zaczynasz z jakiejś kulki i wiele z nią nie robisz jeśli chodzi o bryłę, a powinieneś. Generalnie idzie w dobrą stronę. pozdrawiam!
Gomez Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Levus ma racje. Dla mnie proporcje ok, wyglada jak taki grubasek lub paker.
Kimmi Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 Usta są strasznie małe. Ma jakiś dziwny wyraz twarzy.
Temporal Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 jak zwykle male usta i troche plaskawa ta twarz
Rekomendowane odpowiedzi