AGmakonts Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Jakieś sugestie panie i panowie? Jeszcze nie skończony, napiszcie co zmienić itp
piksar Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Srodkowa kolumna tekstu trafia miedzy miedzy dwa kolorowe pola powyzej co mnie drazni zaburza symetrię, wprowadza niepokój
AGmakonts Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Napisano 7 Czerwiec 2008 a jakies sugestie knysho? co do typo i kolorów? wydawało mi się że sa takie miłe dla oka
Knysha Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 http://www.colourlovers.com/ http://960.gs/ http://ilovetypography.com/ :)
wink25 Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Witam. osobiście podoba mi sie ten layout. Prosty, czytelny, nie przesadziłeś z grafiką no i ładnie dobrałeś kolory. Nie rozumiem tylko czy to są dwie wersje layouta, czy poprostu zmienia się po zalogowaniu. Pozatym , aby lepiej to wyglądało dodałbym jeszcze ze dwie nowości i kilka artykułów do kolumny, żeby było to troche dłuższe. Oprócz tego zmniejszyłbym cień pod napisem Artykuł dnia: Lorem ipsum Jan Kowalski. No i koniecznie musisz pomysleć o jakiejś stopce. Cóż to tylko moje sugestie ;]. Chętnie zobacze inne projekty. Powodzenia ;].
AGmakonts Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 trochę zmieniłem koncepcje teraz jest chyba lepiej z układem: oczywiście jeszcze wip
powolilapie Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Zastanawiam się czy na pewno niebieski z zielonym to fajne zestawienie kolorów, wydaje mi się że nie bardzo (a przynajmniej w tych odcieniach nie bardzo). Ja bym ograniczył gamę kolorystyczną do 2 może 3 podstawowych kolorów/i poeksperymentował z nasyceniem.
AGmakonts Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 czy ja wiem czy lepiej, ale wy oceńcie
Orzelek Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 Jeżeli chodzi o typografie kup nowy numer kwaratlnika 2+3D jak jeszcze gdzieś znajdziesz jest super art. o typografii internetowej! Warto przeczytać. pozdr
chudy Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 Nowości masz teraz strasznie ściśnięte. Ja bym przesunął Najnowsze artykuły w prawo i zgrupował je z losowym artykułem. W sumie nie do końca wiem po co jest ten losowy artykuł :P
duck Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 moze tak byc, ze jak wrzucisz do przegladarki to wyjda bardzo szerokie marginesy i zrobi sie pusto. nie wiem czy dobrze widze na monitorze z ktorego strone ogladam; jesli czcionka jest wygladzona, to radzilbym zobaczyc jak calosc bedzie sie prezentowac bez tego. co do ukladu i reszty, to fajnie, prosto i bez zbednych udziwnien, podoba mi sie
AGmakonts Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Napisano 12 Czerwiec 2008 (edytowane) może w tę strone Edytowane 12 Czerwiec 2008 przez AGmakonts
Rekomendowane odpowiedzi