Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ! Chciałbym pokazać wam scenkę, kuchnie dokładniej :) Scenka jest na razie ledwo zaczęta, więc prosze o wyrozumiałość ;). Poniżej 2 renderki testowe (więc jakość nie jest wyśmienita) Jeden z oświetleniem i materiałami

I jeden z samym oświetleniem i gołymi modelami.

renderkuchnitest1fi2.th.jpg

renderkuchnitest1clearmjr5.th.jpg

Czekam na konstruktywne komentarze :) Pozdrawiam !

ps. Nie czepiajcie się tosterka, mnie on też się nie podoba hehehe ;)

Edytowane przez themindcrusherHS

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm nie wiem jak tam proporcje ale modele wygladaja dosc fajowo gorzej juz z materialami i samym oswietleniem

Napisano
  • Autor

materiały i światło będą poprawiane na końcu, ciągle się nie mogę zastanowić do końca jak ją wystylizować... zacząłem w stylu takim dawnym, ale nic nie jest stracone i zawsze mogę pomieszać trochę i modern zrobić ( co też w dużej mierze zależy od materiałów, które będę zmieniał z 1000 razy jeszcze pewnie hehe ) Czekam na wiecej opinii :)

Napisano

Zmień kolory kojarzą mi się z meblościanką z lat 70/80. Myślałem że wreszcie coś nowego kolorowego jak na zdjątku to zielone. Poszukaj we wzornictwie włoskim, "amerykanckim" PopArt itp, itd

Aż specjalnie zwróciłem uwagę na tosterek - fajniutki

Pozdrawiam

Napisano

Kuchenka super :) Naprawde extra. Reszta mebelkow jak z kuchni dziadka.Ale jestes na dobrej drodze. Swiatelko popraw i materialy i bedzie git :)

Napisano

fajno, fajno..

wydaje mi się, że są błędy w siatce w klapie od kuchenki na godzinie 12, 15 i 18 a moze mi się wydaje. Krzesełka mało wygodne, powinny oparcia choć troszke być odchylone do tyłu. Sufit za mocno odbija światło. Reszta -- mnie się podoba. PZDR

Napisano

daj loopy na tych deskach od krzesel bo ramy oparcia krzywe a deski w srodku proste.

Napisano
  • Autor

"daj loopy na tych deskach od krzesel bo ramy oparcia krzywe a deski w srodku proste." Błąd... Ramy oparcia są wypukłe, a deski w środku minimalnie wklęsłe, zamierzone :) I uwierz - takie są wygodnie, aczkolwiek mogłem przesadzić trochę.

"wydaje mi się, że są błędy w siatce w klapie od kuchenki na godzinie 12, 15 i 18 a moze mi się wydaje." Wydaje Ci się... Znaczy, są nierównosci, ale mierzone - tak po prostu miało być. Da się poprawić :)

Siatki powrzucam, jak skończę cały projekt.

Co do sufitu - Poprawie materiał.

"Na 1 rzut oka - ładnie , na 2 - wychodzą błędy związane z modelami." Gdzie dokładnie ? Poprawimy :)

Dziękuję za komentarze i pozdrawiam serdecznie.