themindcrusherHS Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 (edytowane) Witam ! Chciałbym pokazać wam scenkę, kuchnie dokładniej :) Scenka jest na razie ledwo zaczęta, więc prosze o wyrozumiałość ;). Poniżej 2 renderki testowe (więc jakość nie jest wyśmienita) Jeden z oświetleniem i materiałami I jeden z samym oświetleniem i gołymi modelami. Czekam na konstruktywne komentarze :) Pozdrawiam ! ps. Nie czepiajcie się tosterka, mnie on też się nie podoba hehehe ;) Edytowane 9 Czerwiec 2008 przez themindcrusherHS
Temporal Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 hmmm nie wiem jak tam proporcje ale modele wygladaja dosc fajowo gorzej juz z materialami i samym oswietleniem
themindcrusherHS Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 materiały i światło będą poprawiane na końcu, ciągle się nie mogę zastanowić do końca jak ją wystylizować... zacząłem w stylu takim dawnym, ale nic nie jest stracone i zawsze mogę pomieszać trochę i modern zrobić ( co też w dużej mierze zależy od materiałów, które będę zmieniał z 1000 razy jeszcze pewnie hehe ) Czekam na wiecej opinii :)
TheCapo Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Nawet ladny kolorek:) ciekawe czy bedzie pasowal:)
Idaho Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Zmień kolory kojarzą mi się z meblościanką z lat 70/80. Myślałem że wreszcie coś nowego kolorowego jak na zdjątku to zielone. Poszukaj we wzornictwie włoskim, "amerykanckim" PopArt itp, itd Aż specjalnie zwróciłem uwagę na tosterek - fajniutki Pozdrawiam
songoku Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Kuchenka super :) Naprawde extra. Reszta mebelkow jak z kuchni dziadka.Ale jestes na dobrej drodze. Swiatelko popraw i materialy i bedzie git :)
themindcrusherHS Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Napisano 20 Lipiec 2008 Upload: Nowy renderek :) Jeszcze nie wszystkie modele są zrobione, światło dociagnę i tło zrobię :)
elimo Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 fajno, fajno.. wydaje mi się, że są błędy w siatce w klapie od kuchenki na godzinie 12, 15 i 18 a moze mi się wydaje. Krzesełka mało wygodne, powinny oparcia choć troszke być odchylone do tyłu. Sufit za mocno odbija światło. Reszta -- mnie się podoba. PZDR
heaven Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 daj loopy na tych deskach od krzesel bo ramy oparcia krzywe a deski w srodku proste.
Black Pantera Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 Na 1 rzut oka - ładnie , na 2 - wychodzą błędy związane z modelami. Aha : Gubisz detale.
themindcrusherHS Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Napisano 20 Lipiec 2008 "daj loopy na tych deskach od krzesel bo ramy oparcia krzywe a deski w srodku proste." Błąd... Ramy oparcia są wypukłe, a deski w środku minimalnie wklęsłe, zamierzone :) I uwierz - takie są wygodnie, aczkolwiek mogłem przesadzić trochę. "wydaje mi się, że są błędy w siatce w klapie od kuchenki na godzinie 12, 15 i 18 a moze mi się wydaje." Wydaje Ci się... Znaczy, są nierównosci, ale mierzone - tak po prostu miało być. Da się poprawić :) Siatki powrzucam, jak skończę cały projekt. Co do sufitu - Poprawie materiał. "Na 1 rzut oka - ładnie , na 2 - wychodzą błędy związane z modelami." Gdzie dokładnie ? Poprawimy :) Dziękuję za komentarze i pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi