songoku Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 (edytowane) Co sadzicie o tym? Pierwsza pracka, maxwell render + 3DSM. Render probny, jeszcze z szumami. Brak detali ale beda :) Edytowane 9 Czerwiec 2008 przez songoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor_v Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 wszystko ladnie pieknie - ja sie nie znam - ale te szafki mi nie pasuja nad tv bo trzeba miec chyba ze 2m zeby cokolwiek tam wsadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Tak sluszna uwaga :) Trzeba bedzie obnizyc :) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor_ Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Jak na pierwszą prace całkiem spoko. Ja bym jeszcze zmniejszył tą "listwe" która łączy ściane i podłoge po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Znaczy sie nie pierwsza pracka w zyciu ale pierwsza z maxwell. W 3D juz z pol roku sie bawie i wciaz sie ucze. Jak dodam modeli i szczegolow powinno byc juz niezle. Mam nadzieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor_ Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Ja obecnie używam Indigo render. Jest bardzo podobny do maxwell'a, ponoć łatwiejszy od niego i darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 w maxwell tez nie ma zabardzo co ustawiac:) Wlacza sie i idzie :) Fajne jest ze szybki podglad juz po 5 minutach jest (ma szumy ale da sie cos wywnioskowac) a co do listwy to oczywiscie zmienie ja :) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Koledzy Graficy, napiszcie prosze co sadzicie o mojej pracy?? Modeli narazie nie ma ale co do renderingu, moze macie jakies uwagi?? Czy to warte jest cos co zrobilem czy nie?? Bo mnie sie podoba ale ja nie jestem obiektywny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyboa Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 jak na pierwszą prace naprawde fajna ja na twoim miejscu pomyslalbym o oknach i tych drzwiach na balkon ... niemają zadnych detali ! Klamki ani nic zas szyby są wbudowane w rame. zaś same okna i drzwi są za duze! Za wyoska półka ... i pomiez czy parapet nie jest zanisko bo robi takie wrazenie . Mógłbys balkon za oknem wymodelowac i wstawic jakies tlo zeby cos za oknem bylo ogólnie git Keep on working Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 regulamin czytał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 (edytowane) Chodzilo o zmiane nazwy ?? Jak tak to zmienilem ta zalecana w regulaminie. Sorry moj pierwszy temat :) jak na pierwszą prace naprawde fajna ja na twoim miejscu pomyslalbym o oknach i tych drzwiach na balkon ... niemają zadnych detali ! Klamki ani nic zas szyby są wbudowane w rame. zaś same okna i drzwi są za duze! Za wyoska półka ... i pomiez czy parapet nie jest zanisko bo robi takie wrazenie . Mógłbys balkon za oknem wymodelowac i wstawic jakies tlo zeby cos za oknem bylo ogólnie git Keep on working A co do modelowania to dopiero zaczynam wiec dodam wszystkie elementy o ktorych pisales :) Oraz troche elementow wystroju wnetrz. Chcialem zobaczyc tylko jakosc renderingu :) Mnie narazie satysfakcjonuje render. Ale bede wdzieczny za wszelkie uwagi:) Edytowane 9 Czerwiec 2008 przez piksar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Kilka poprawek ale nie ma za wiele czasu wiec nadal bez obiektow jest. Chodzilo mi wylacznie o render nie o wnetrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Piszcie co o tym sadzicie??? Czy render spoko czy nie?? Samo wnetrze nic specjalnego ale tez mozecie opisac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2008 PROSBA :) Podpowiedzcie prosze jak wstawic widoczek za oknem renderujac maxwellem???Normalnie wylacza sie recive i cast shadow i jest pieknie a tu w maxwell cos nie gra. oswietlam swiatlem slonecznym wpadajacym przez okno. Macie jakies podpowiedzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi