Kuciel Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 hmm, kompozycja nijaka, ogolnie jakos tak nie podchodzi mi ...
Max Schreck Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 Z powodu złego ustawienia kamery, wygląda jakby się wszystko miało zaraz poprzewracać.
kru Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 zle(zbyt monotonne) oswietlenie powoduje ze praca nie ma glebi na poczatku myslalem ze tam jest lustro (pierwszy render) pomiedzy tymi (jak sie pozniej okazalo) 2 salami
Mateusz Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 kadry przypadkowe, oświetlenie słabe... ale ze sceny mozna sporo wydobyc, pomysl jeszcze o tym... Pozdrawiam
Quasimodo Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Hmmmm, jak na to spojrzałem to przypomniały mi się zebrania za komuny :) te flagi i pełno krzeseł. No ale co do samej pracy to faktycznie brak jej klimatu, kadr jakis taki dziwny i prawda jest ze wszystko wyglada jakby mialo sie przewrocic. Ale tak to mnie sie bardzo podoba. Popracuj jeszcze troche nad tym oswietleniem, bo mysle ze z tego moze byc naprawde niezla praca. Powodzenia
MaggeM Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Troche nieostre to wsztyko i textury rowniez.. przydlby sie jakis lepszy renderer...bo to cienko z realizmem.. kompozcja kuleje faktycznie... pozmieniaj troche a bedzie dobrze... jednak najbardziej boli mnie ten realizmm.. wyobraz sobie jakbys robil to na zlecenie dla jakiejsc firmy.. skreslili by cie :) bo praca pozostawia wiele do zyczenia.. a w takim przypadku realizm dobre oswietlenie cienie.. sa bardzo wazne..
Jacek12 Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 wiem że beznadziejnie to wyszło tu zamieszcze jeszcze jeden upadate pozdrawiam JAcek dzieki za szczero opinie
SansSerif Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Masz przekrecona kamere, wyprostuj ja i ustaw kamere i jej target na tej samej wysokosci. Moze jeszcze jakies gi by sie przydalo.
Rekomendowane odpowiedzi