Jacek12 Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Ostatatnio wymodziłem coś takiego pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 przepraszam ale nie widac co wymodziles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 wiem nie czce załapać obrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 hmm, kompozycja nijaka, ogolnie jakos tak nie podchodzi mi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Z powodu złego ustawienia kamery, wygląda jakby się wszystko miało zaraz poprzewracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 zle(zbyt monotonne) oswietlenie powoduje ze praca nie ma glebi na poczatku myslalem ze tam jest lustro (pierwszy render) pomiedzy tymi (jak sie pozniej okazalo) 2 salami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 kadry przypadkowe, oświetlenie słabe... ale ze sceny mozna sporo wydobyc, pomysl jeszcze o tym... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Hmmmm, jak na to spojrzałem to przypomniały mi się zebrania za komuny :) te flagi i pełno krzeseł. No ale co do samej pracy to faktycznie brak jej klimatu, kadr jakis taki dziwny i prawda jest ze wszystko wyglada jakby mialo sie przewrocic. Ale tak to mnie sie bardzo podoba. Popracuj jeszcze troche nad tym oswietleniem, bo mysle ze z tego moze byc naprawde niezla praca. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Troche nieostre to wsztyko i textury rowniez.. przydlby sie jakis lepszy renderer...bo to cienko z realizmem.. kompozcja kuleje faktycznie... pozmieniaj troche a bedzie dobrze... jednak najbardziej boli mnie ten realizmm.. wyobraz sobie jakbys robil to na zlecenie dla jakiejsc firmy.. skreslili by cie :) bo praca pozostawia wiele do zyczenia.. a w takim przypadku realizm dobre oswietlenie cienie.. sa bardzo wazne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 wiem że beznadziejnie to wyszło tu zamieszcze jeszcze jeden upadate pozdrawiam JAcek dzieki za szczero opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 oooo.... tu już durzo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Masz przekrecona kamere, wyprostuj ja i ustaw kamere i jej target na tej samej wysokosci. Moze jeszcze jakies gi by sie przydalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi