Traitor Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Hej załoga:) Podrzucam do obejrzenia kilka malutkich animek ktore wykonalem kilka dni temu. http://www.traitor.mp4.com.pl/anim/ Niczemu one nie sluza, poprostu wynik wolnych chwil w domu:) Pozdrawiam serdecznie. Traitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 A jednak maksik i troszke after effects.:) Dzieki za opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Noo.. klasa! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Traitor: imho lepiej wyszly te AFXowe animacje, niz piesek, przy ktorym zakrecilo mi sie w glowie;) Calosc trzesie sie jak galareta, jakby na wszystkim byl Flex:) Rust podobal mi sie najbardziej, bardzo fajny. Pozdrawiam Wroclaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 przyjemne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 nono, żebym to ja tak umiał :) The Loop jest fajne, takie New Age :D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 SWIETNE, DOSKONALE nie mam sie do czego przyczepic chyba przez to ze takie krotkie, CHCE WIECEJ I DLUZEJ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 traitor ty paruwko hehhehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Przyczepię się tylko do materiału (tego niebieskiego) z animki z psem. Wydaje mi się on dziewnie gumowy, tak jakby to był balon. To jedyna uwaga. Reszta bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi