Napisano 17 Czerwiec 200816 l Witam wszystkich! Coś długo mnie tu nie było, muszę nadrobić zaległości. Ostatnio mnie wzięło na formy obce. Przedstawiam Wam ostatnią moją pracę - Alien. Praca rysowana z wyobraźni (wszystko ręczna robota - bez referek) Napiszcie co sądzicie oraz czy nad czymś jeszcze popracować. Pozdrawiam Tymko
Napisano 17 Czerwiec 200816 l usta wyszły świetnie, ale poza tym, to wygląda jak penis z twarzą wykuty w kamieniu...
Napisano 17 Czerwiec 200816 l buhahhaahahahahhaahhaha brawo prrrszalony :D dokladnie takie same mialem odczucia ;) nie umiem nic innego napisac niz.. pozdro ;)
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Już myślałem że tylko mi się ta głowa tak skojarzyła... Efekt zamieżony? ;) Edytowane 17 Czerwiec 200816 l przez noiprox
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Usta i tło są świetne, ale reszta hmmmm.... głowy ^^ sam wiesz jak wygląda ;) z wyobraźni mówisz rysowane .... ^^ , ale kreska, kolorki niczego sobie. Pozdro
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Całkiem ładnie wyszedł, ale skojarzenia wywołuje z miejsca... wszystko ręczna robota o_O