tymko Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Witam wszystkich! Coś długo mnie tu nie było, muszę nadrobić zaległości. Ostatnio mnie wzięło na formy obce. Przedstawiam Wam ostatnią moją pracę - Alien. Praca rysowana z wyobraźni (wszystko ręczna robota - bez referek) Napiszcie co sądzicie oraz czy nad czymś jeszcze popracować. Pozdrawiam Tymko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 usta wyszły świetnie, ale poza tym, to wygląda jak penis z twarzą wykuty w kamieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 buhahhaahahahahhaahhaha brawo prrrszalony :D dokladnie takie same mialem odczucia ;) nie umiem nic innego napisac niz.. pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 (edytowane) Już myślałem że tylko mi się ta głowa tak skojarzyła... Efekt zamieżony? ;) Edytowane 17 Czerwiec 2008 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 a moze byla jednak jakas referka?>;] fajnie kreskowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paster03 Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Usta i tło są świetne, ale reszta hmmmm.... głowy ^^ sam wiesz jak wygląda ;) z wyobraźni mówisz rysowane .... ^^ , ale kreska, kolorki niczego sobie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Całkiem ładnie wyszedł, ale skojarzenia wywołuje z miejsca... wszystko ręczna robota o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi