adrian2608 Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 (edytowane) Mój pierwszy poważny projekt ,jest to mój prywatny pomysł żadne zlecenie ,tak o dla przyjemności i w celach treningowych ,lecz nie zmienia to faktu ,że efekt końcowy ma być zadowalający ,proszę o rady szczególnie dotyczące oświetlenia itp, render bez obróbki w PS. Edytowane 2 Lipiec 2008 przez adrian2608
Paq Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Całość zapowiada się ciekawie. Skoro salon, to nie bardzo przypadają mi te blaty, wygląda trochę jak bar (ale nie będę podważał koncepcji). Parkiet chyba się powtarza. Dobry bump na ścianach, chociaż na prawej części wygląda na mniejszy. Reszta mi się podoba. Pracuj nad materiałami. Czekam na up.
!Ewert Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Proponuje zmienić kadr. Ogolnie fajnie sie zapowiada, ale baw sie nadal i spróbuj zlikwidować te przepalenie. Czekam na progress.
adrian2608 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Napisano 20 Czerwiec 2008 Kolejny renderek ,przepalenia zniknęły ,z tyłu widać zarys barku w ścianie wnęka na alkohole itp materiały do bani wiem ,kadr też się zmieni ,w sumie będzie kilka ujęć aby wszystko pokazać ,ale tym się zajmę na końcu .
hcpiter Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 wedlug mnie zapowiada sie kicz no ale spoko po co te blaty barowe ? A i ten ~`lezak` wyglada bez sensu jakby lewitowal albo trzymal sie na 2 rurach, chiciaz moze cos takiego powstalo z materialu trwalszego niz stallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ;]
adrian2608 Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Napisano 25 Czerwiec 2008 Update, mizernie to idzie wiem ,ale animacja mnie pochłonęła i jakoś ten projekt zszedł na 2 ,a nawet 3 plan :
Mortom Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 wow ale ten telewizor to już z deka za wielki...
Neiraa Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 nie no tv i kanapa to zgodnie z trendami :P ale podloga jakaś dziwna; za bardzo się powtarza i totalnie matowa. za to lampa fajna!
adrian2608 Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Napisano 2 Lipiec 2008 (edytowane) Koniec : Edytowane 2 Lipiec 2008 przez adrian2608
J|L Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 no bardzo fajne... szkoda ze juz to konczysz bo moglbys cos z tego wiecej wydobyc... no i chyba troszke przesadziles z fotoszkapą bo jakosciowo wczesniejsze rendery mi bardziej odpowiadaly... no ale nie przejmuj sie moim gadaniem samemu bym tego pewnie lepiej nie zrobil... pozdro J|L
claude Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Mnie nie odpowiada ten kontrastowy obrazek za oknem, który odciąga uwagę, poza tym fajnie!
adrian2608 Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Napisano 2 Lipiec 2008 Dzięki ,dzięki To też nie miała być taka klasyczna wiza ,zamysł był taki aby pokazać jakby urywek ze snu ,marzenie polskiego szaraka (np mnie :) ) o wakacjach na Karaibach czy tam gdzie:D Aha byłbym zapomniał ,Render V-ray ale spod Blendera .
homer Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 sorry, proporcje kanapy sie nie zgadzaja. za mala. pozatym fajnie. obrazek za oknem za ostry, jak juz claude pisal.
claude Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 ha byłbym zapomniał ,Render V-ray ale spod Blendera . da się uzyskać dobrą rozdzielczość z pod blendera, mam się rozumieć wystarczy mieć pełną wersję Vray pod mayke ?
adrian2608 Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 da się uzyskać dobrą rozdzielczość z pod blendera, mam się rozumieć wystarczy mieć pełną wersję Vray pod mayke ? Tak pełna wersja pod Mayke i wszystko śmiga,skrypt jeszcze nie jest skonczony,ale już ładnie działa, więcej tu: http://blender.lugr.ru/ Jak coś jestem do dyspozycji .
Temporal Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 PS zniszczyl ta prace wczesniej to lepiej wygladalo :(
Rekomendowane odpowiedzi