Napisano 19 Czerwiec 200816 l Wyrenderowałem sobie co drugą klatkę, żeby było szybciej i VD nie chce mi ich wszystkich wczytać bo nie ma ciągłości w numeracji :/ Jest na to jakiś sposób??
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Batch filename conversion, ja robię to przez ACDSee, ale w PS też chyba jest.
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Jak nie masz ACDSee, to w darmowym XnView też to jest (wybierasz wszystkie obrazki, prawa mysz, batch rename).
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Autor Błąd zmieniania nazwy pliku :( EDIT: Już jest ok, dzięki wielkie :) EDIT2: Jednak nie do końca... ponumerował mi je od tyłu . Czy VD może zkleić film od tyłu?? Edytowane 19 Czerwiec 200816 l przez dino1984
Napisano 19 Czerwiec 200816 l dino1984: zastanów się następnym razem zanim założysz wątek. to nie ten dział! przenoszę z rendering/Lightning do compositing Edytowane 19 Czerwiec 200816 l przez tweety
Napisano 19 Czerwiec 200816 l dino1984 napisał: Błąd zmieniania nazwy pliku :( EDIT: Już jest ok, dzięki wielkie :) EDIT2: Jednak nie do końca... ponumerował mi je od tyłu . Czy VD może zkleić film od tyłu?? to moze jak zmienisz jeszcze raz to bedzie normalna numeracja? ;P pewnie cos po przestwiales w opcjach w batch rename, nie wiem czego uzywales, wiec dokladnie powiedziec sie nie da
Napisano 19 Czerwiec 200816 l A dałeś sort by name w opcjach batch rename? Ale nie Name(descending), tylko Name. Chyba też warto włączyć name template. Tam widzisz taki mały preview w jaki sposób nazwy się zmienią, możesz ocenić czy nazwie je dobrze.
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Nie potrzebne zadne dodatkowe programy winda tez ma w sobie taka opcje zaznaczasz wszystkie jpg naciskasz f2 ...
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Total Comander zmiena hurtowo pliki. Jak masz odwrotna numeracje to sklej film a pozniej w czymsc daj reverse