dino1984 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Wyrenderowałem sobie co drugą klatkę, żeby było szybciej i VD nie chce mi ich wszystkich wczytać bo nie ma ciągłości w numeracji :/ Jest na to jakiś sposób?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Batch filename conversion, ja robię to przez ACDSee, ale w PS też chyba jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Jak nie masz ACDSee, to w darmowym XnView też to jest (wybierasz wszystkie obrazki, prawa mysz, batch rename). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino1984 Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2008 (edytowane) Błąd zmieniania nazwy pliku :( EDIT: Już jest ok, dzięki wielkie :) EDIT2: Jednak nie do końca... ponumerował mi je od tyłu . Czy VD może zkleić film od tyłu?? Edytowane 19 Czerwiec 2008 przez dino1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 a dokładniej? Czym zmieniasz? Jaki format plików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino1984 Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2008 XnView, .jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 (edytowane) dino1984: zastanów się następnym razem zanim założysz wątek. to nie ten dział! przenoszę z rendering/Lightning do compositing Edytowane 19 Czerwiec 2008 przez tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Błąd zmieniania nazwy pliku :( EDIT: Już jest ok, dzięki wielkie :) EDIT2: Jednak nie do końca... ponumerował mi je od tyłu . Czy VD może zkleić film od tyłu?? to moze jak zmienisz jeszcze raz to bedzie normalna numeracja? ;P pewnie cos po przestwiales w opcjach w batch rename, nie wiem czego uzywales, wiec dokladnie powiedziec sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 A dałeś sort by name w opcjach batch rename? Ale nie Name(descending), tylko Name. Chyba też warto włączyć name template. Tam widzisz taki mały preview w jaki sposób nazwy się zmienią, możesz ocenić czy nazwie je dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukua Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Nie potrzebne zadne dodatkowe programy winda tez ma w sobie taka opcje zaznaczasz wszystkie jpg naciskasz f2 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Total Comander zmiena hurtowo pliki. Jak masz odwrotna numeracje to sklej film a pozniej w czymsc daj reverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi