Napisano 21 Czerwiec 200816 l Nie będę się rozpisywał bo samochód każdy zna, powiem jedynie że jest to mój pierwszy model samochodu, który najprawdopodobniej skończę. Zostały jedynie światła i wycieraczki, no i oczywiście bez drobnych poprawek też się nie obędzie i tu proszę was o pomoc drodzy forumowicze. Poniżej parę fotek. Edytowane 21 Czerwiec 200816 l przez zarova
Napisano 21 Czerwiec 200816 l modeling wygląda ok, w zgodność z oryginałem się nie wtajemniczam bo z lambo podoba mi się tylko diablo i miura/jota ;) btw. co to za moda na modelowanie ramek pod tablice;)?
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Druga Zarowka-carmodeler na forum :P Opony ciosane z tuby, nierowno wygiete tylnie nadkole [przy progu i zderzaku], z tylu na zaokragleniach troche zbugowane, po za tym dosyc ladnie
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Wyglada super, ale ja w samochodach raczej nie robie :) Jedyny samochod ktory zrobilem to wlasnie Gallardo.
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Autor to również jest jedyny model samochodu jaki zrobiłem więc nazywanie mnie carmodelerem to przesada, przynajmniej na razie ;)
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Autor aha, jeszcze jedno. Opony to zwykły tube z paroma nacieciami, zapomnialem dodac ze zostaly zrobione tylko na potrzeby tego renderu, przy następnym updacie zobaczycie ich ostateczny model.
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Bardzo ladnie panie bardzo ladnie :) Teraz tylko wnetrze i szczegoly szczegoly szczegoly ;)