zarova Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 (edytowane) Nie będę się rozpisywał bo samochód każdy zna, powiem jedynie że jest to mój pierwszy model samochodu, który najprawdopodobniej skończę. Zostały jedynie światła i wycieraczki, no i oczywiście bez drobnych poprawek też się nie obędzie i tu proszę was o pomoc drodzy forumowicze. Poniżej parę fotek. Edytowane 21 Czerwiec 2008 przez zarova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 modeling wygląda ok, w zgodność z oryginałem się nie wtajemniczam bo z lambo podoba mi się tylko diablo i miura/jota ;) btw. co to za moda na modelowanie ramek pod tablice;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 nice BTw - opona ma 1 cm grubosci???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Druga Zarowka-carmodeler na forum :P Opony ciosane z tuby, nierowno wygiete tylnie nadkole [przy progu i zderzaku], z tylu na zaokragleniach troche zbugowane, po za tym dosyc ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Wyglada super, ale ja w samochodach raczej nie robie :) Jedyny samochod ktory zrobilem to wlasnie Gallardo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarova Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2008 to również jest jedyny model samochodu jaki zrobiłem więc nazywanie mnie carmodelerem to przesada, przynajmniej na razie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarova Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2008 aha, jeszcze jedno. Opony to zwykły tube z paroma nacieciami, zapomnialem dodac ze zostaly zrobione tylko na potrzeby tego renderu, przy następnym updacie zobaczycie ich ostateczny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Czerwiec 2008 Share Napisano 24 Czerwiec 2008 Bardzo ladnie panie bardzo ladnie :) Teraz tylko wnetrze i szczegoly szczegoly szczegoly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi