Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Moja pierwsza praca na tym forum.

Praca zainspirowana, krotkometrazowym serialem animowanym Minuscule.

Praca wykonana w Cinema 4d, renderowana przy uzyciu AR.

C&C mile widziane.

Edytowane przez ndru

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawy pomysł, ale model zbyt odróżnia się od tła, bo jest ono dość słabej jakości i ma duży szum, a model jest idealny. Nie pasuje mi materiał kostki.

Napisano

Niezłe :) Rzeczywiście kostka trochę odstaje od zdjęcia, ale skoro tak fajnie Ci wyszła kostka to może spróbuj i trawę wymodelować i dać najwyżej jakąś fotkę z drzewami w tle?

Napisano

Sympatyczne,

może wywieś pelargonie z jednego z okien

oświetlenie mogło by być lepsze, jakoś te cienie nie pasują, prawie ich nie ma, poeksperymentuj z kątem padania światła.

Napisano

BArdzo fajny pomysł i wykonanie niezłe, ale tak jak wyżej => nie pasuje toto do tła.

Czekam na rozwój pracy.

Napisano

No fajnie, że Ci się tak chialo bawić ;P

ja bym jeszcze jakoś dała więcej glossów na materiał kostki i nieco na drewno. I może mieszkańca jakiegoś?

Napisano
  • Autor

Heh, na razie jest mieszkaniec jeden - trzepie dywan z prawej strony :)

Wiecej detali w drodze.

Dzieki za komentarze

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze. Maly update, nieco zmienione shadery kostki i podloza. Oraz kilka poprawionych detali.

Napisano

No kostka imho wygląda teraz o wiele lepiej.

Bardzo ładna pracka :)

Dodaj jeszcze jakiegoś gnoma siedzącego sobie na dachu ze zwisającymi nogami i będzie idealnie :)

Napisano

Pomysl fajny ale jakos jakosc renderu jest taka ze wszystko sie zlewa i niezaduzo widac. Sproboj inaczej to rozswietlic bardziej rozproszyc to swiatlo.

Napisano

ja bym na Twoim miejscu wzial od kogos lustrzanke, zrobil porządne zdjecie i potem z exif odczytał ustawienia i mniej wiecej dopasowal do tych co masz w 3D.. jeszcze moglbys swiatlo wtedy dopasowac dokladnie jesli chodzi o kat padania promieni..

Napisano

kropelki fuj. popraw je shader jakis nienaturalny i chyba ich za dużo. kostka za brudna. albo ok niech jest brudna ale tak na krawędziach bardziej albo nie wiem co. no i dym nieładny

ale praca na + + + + + + + :P keep workin'

Napisano

Fajna pracka, ale nie sądzę aby na gładkim w zasadzie plastyku kostki te kropelki się tak trzymały.

P.S. Masz miażdżącego reela, na prawdę świetnie wykonanego. Szkoda co prawda, że w zasadzie znalazłem tam chyba pięć modeli 3d, ale oprawa graficzna... bardzo przyciąga oko.