Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Co jest według was lepsze, physique, czy skin? Mam zamiar wstawić kości do mojej postaci i nie wiem, który modyfikator wybrać, bo żadnego jeszcze nie znam. Który polecacie z doświadczenia, lub który jest wygodniejszy i ma lepszy efekt końcowy?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No cóż... Skin jest standardowo w maxie, za physique\'a trzeba zapłacić dodatkow (to w końcu CS, plugin) więc jeżeli byłby gorszy to po co by go robili?? Osobiście robiłem tylko physique\'iem więc się nie wypowiadam o skinie, ale może jakoś cię naprowadzę:D

Napisano

Khe, khe

Z tych dwoch: Phisique . Skin ma pare ciekawych rzeczy, ale jest dosc niewygodny w uzyciu i od phisique wolniejszy.

Przyjrzyj sie tez Bones Pro - nie ma tylu funkcji co phisique i nie pozwala na bardziej zaawansowane efekty, ale za to jest bardzo szybki. Do prostszych rigow - idealny.

salutt

Dziadek Stal

Napisano

No ja jestem niepoprawnym zwolennikiem skina.... Ale ten z R6 jest naprawdę bardzo mocno przyśpieszony i posiada wiele bardzo przydatnych funkcji. Ustawianie postaci P. o ino bardzo wielu szczegółach i całkiem ciężkiej siatce było samą przyjemnością.

Jednak nie sposób się nie zgodzić z Dziadkiem... Bones pro jest najprostszym i najszybszym rozwiązaniem. Na pierwszy rig jak znalazł.