Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

kolejny upek.

tym razem krzeselko. jeszcze material trzeba poprawic bo nietaki jest jak trzeba . sory ze maly render i malo na renderze ale staralem sie przy moich ramach zachowac stabilnosc i plynnosc maxa choc z ta plynnoscia bardzo roznie bywa, wiec musialem pochowac wszystko co mi niebylo potrzebne :)

materialami/teksturami krzesla zajme sie jutro.

co do szumu mialem racje. cos z materialem jest jeszcze nietak jak byc powinno bo tylko na tym blacie jest on az tak zauwazalny. ale tym sie pozniej pobawie. tymczasem render krzesla.

pokoj13wp1.jpg

h.

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Black Pantera, dobrze ci sie wydaje bo dalem SPEC na to ale niepotrzebnie tak duze reflexy dalem. wogole niepotrzebnie dalem reflexy. tak jak pisalem wczesniej material jest do poprawy :)

h.

Napisano
  • Autor

Neiraa, dzieki

trosiek, zauwazylem to wczesniej juz ale niemialem czasu poprawiac. dzieki za linka, przyda sie.

niestety mam nieraz male problemy z projektem bo ramy mi robia kawaly. raz sie wczytuja tekstury wszystkie, raz sie wczytuje polowa i pozniej nawet niemoge wczytac bitmapy bo ram na to niepozwala mi. no ale jakos dam rade.

h.

Napisano

no.. no.. tylko czemu to krzesło ma materiał jak gitary mają :P taki chamski odblask jest na części siedzącej. Może jakieś listwy przypodłogowe ? Pokoik fajny ;)

Napisano

heaven,

jak ty to robisz z tymi swiatlami?

mam w swojej scenie vray sun + vray sky + dodalem 2 vraylight za oknami.

niestety jak mi to liczy to sciemnia cala scene :-(

bez vray lights jest wszystko ok.

chce mimo wszystko wyprobowac jak to oswitlenie ulepszyc.

mam cos zle ustawione?

moglbys podac twoje ustawienia?

dzieki

Napisano
  • Autor

homer, tak jak mowi trosiek, daj invisible i zobacz jak bedzie.