Zarowa Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Siema! Dawno nie udzielałem się na forum, więc pora to zmienić :D Temat nazwałem Teczka ponieważ zamierzam wstawiać tu modele, które wg mnie są skończone i prawdopodobnie nie będę już z nimi nic więcej robił :D Na początek Pagani Zonda Cinque 2009. Miałem zamiar ją wyrenderować ale nie czuje się na silach z mapowaniem takich powierzchni pod teksturki :D więc prawdopodobnie na tym poziomie go zostawię: [/url] Pod wieczór może wstawię kolejny model :D Czekam na wasze opinie :)
!Ewert Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Pomysł z teczją jak najbardziej ok, ale wracam do wipa z zontą =]
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Widze, ze konczysz na tym etapie co ja :) Poki nowego kompa nie kupie to nici z renderingow z materialami :( A co do Zondy to wypasiona :) Ladnie wyszlo! Jestem za pozostawieniem tego w Galerii.
pecet Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 super autko super model, na screenach lepiej się prezentuje ;)
TrojkaT Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 model nawet ale render pozostawia wiele do zyczenia anarzie wyglada to jak duza resorowka :)
Burger Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 wygląda jak wycięty z kartonu, daj jakieś lepsze materiały... :)
dynia Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 model świetny zrób jeszcze jakiś porządny render na torze np:)
Rekomendowane odpowiedzi