Zarowa Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Siema! Dawno nie udzielałem się na forum, więc pora to zmienić :D Temat nazwałem Teczka ponieważ zamierzam wstawiać tu modele, które wg mnie są skończone i prawdopodobnie nie będę już z nimi nic więcej robił :D Na początek Pagani Zonda Cinque 2009. Miałem zamiar ją wyrenderować ale nie czuje się na silach z mapowaniem takich powierzchni pod teksturki :D więc prawdopodobnie na tym poziomie go zostawię: [/url] Pod wieczór może wstawię kolejny model :D Czekam na wasze opinie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!Ewert Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Pomysł z teczją jak najbardziej ok, ale wracam do wipa z zontą =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Widze, ze konczysz na tym etapie co ja :) Poki nowego kompa nie kupie to nici z renderingow z materialami :( A co do Zondy to wypasiona :) Ladnie wyszlo! Jestem za pozostawieniem tego w Galerii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecet Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 super autko super model, na screenach lepiej się prezentuje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReflectVision Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 smieszny ma ten dyfuzor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrojkaT Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 model nawet ale render pozostawia wiele do zyczenia anarzie wyglada to jak duza resorowka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burger Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 wygląda jak wycięty z kartonu, daj jakieś lepsze materiały... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynia Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 model świetny zrób jeszcze jakiś porządny render na torze np:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts