Gość P. Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 hej! tym razem tu. http://www.p.3d.pl/lowpoly/dino/dino_wire.jpg P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 no jak dla mnie bomba! Zreszta jak wszytkie Twoje low-speedy :), jak Ty to robisz? nie dość że szybko to jeszcze siatka taka ładna. Ja też tak chce:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 nie za duzo face-ow? twoje poprzednie speeedy bardziej mi sie podobaly! ...chociaz ten tez jest calkiem niczego sobie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 BLAZIN ! :) trzeba bylo wziac udzial w bitwie --> wymarle zwierzęta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba79 Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 super a do czego ten modelek jesli mozna spytac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdziele. Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 na f3d i cgtalku byla sesja speedmodelingu temat dinozaury :) to moj dinozaur :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Ładny...naprawdę fajny dinuś :) PS. Masz dwa loginy ?? Fajnie to wygląda...raz jednym, raz drugim...[lol2][lol2][lol2] Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdziele. Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 no wlasnie do tamtego pierwszego zagubilo sie haslo a na skrzynke mi nie przysyla. wiec muszialem dokonac ponownej kreacji mego drugiego mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WyG Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Kariera w przemyśle gier ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi