stolik Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 (edytowane) Miejsce znane wszystkim ..... Temat dla motywacji :P no i może żeby nie zakładać 5 tematów z pytaniami jak coś tam zrobić. Scena jest na "zlecenie" po rodzinie, potrzebna animacja. Jestem poczatkujacy wiec nie jechać mocno :P nie wchodze w detal bo przy animacji i moim kompie pewnie zdążył bym skończyć studia zanim by sie wyrenderowało :P prosze o opinie i pomysły :P aha i pierwsze pytanko co może powodować tą czarną plamę po lewej, na siatce nic nie ma (w tym miejscu) jest równa :P będe wdzieczny za pomoc Edytowane 1 Lipiec 2008 przez stolik
Equilibrium` Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Może nakładają się 2 ściany na siebie, albo przekręcony polygon, jeśli to nie problem, to usuń polygon ściany i wstaw nowy. Myślę, że zadziała :P
stolik Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Napisano 1 Lipiec 2008 dzięki nie pomyślałem o tym :) 2 ściany przypadkowo :) a co do modelku to bedzie coś z tego ?
Loki Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 na razie to "troche wiecej niz box", wiec pewnie cos bedzie :) pracuj dalej i wrzucaj obrazki, będziemy komentować postępy, na podstawie jednego obrazka, na tym etapie ciężko coś więcej powiedzieć.
stolik Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Napisano 1 Lipiec 2008 rozumiem, największym wyzwaniem dla mnie to chyba będzie brama pod oknem, cholerka na moim poziomie to tak jak by kazać Pudzianowskiemu przeprowadzić przeszczep serca ;)
Rekomendowane odpowiedzi