Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ogólnie stwierdzam że zrobiłem sie cholewnie niecierpliwy ;) Więc wrzucam jako fin. W założeniu jest to callgirl in near future ;P

Wszelkie uwagi niezmiernie mile widziane. Mam ochotę nad tym jeszcze posiedzieć, z tym że zrobiłem się już najprawdopodobniej ślepy na błędy, więc odstawiam.

EDIT: zmiany, zmiany, zmiany...

wfinishcallgirl2900bi4.jpg

Edytowane przez lisu

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o kur... cze swietne przede wszystkim swiatlo, talia faktycznie cos nie takowo :/ i jej prawa noga a moze(?) ksztalt buta spod kolana w dol jakos dziwnie.

Napisano

Góra bardzo fajnie, oświetlenie wyszło super. Od talii w dół do poprawki (talia - coś jej wystaje z brzucha, nogi - szczególnie prawe udo, stopy - za duże, za wysokie podbicie).

Napisano

A mi sie dla odmiany tylko stopy podobaja :) I husta na biodrze wypas. Reszta jakos w tym przepaleniu plaska i bez wyrazu. Ta prawa reka jakby cudza, wg mnie w ogole nie siedzi na ramieniu. Za to jako koncept to fajna sprawa.

Napisano

Troche drazni anatomiczna niekonsekwencja - ma tulow przekrecony w strone widza a prawe ramie cofniete. Stopy mi sie tez nie podobają - jej prawa jest jakas koslawa. Na włosach mozesz dodac trochę jasniejszych polyskow zamiast jasniejszych plam - dodadzą im zycia.

Pomysl kozacki, swietne swiatło, bardzo ladna reka z telefonem. Ale co mi sie najbardziej podoba to sciana :P Powaznie - gapilem sie na nią z 5 minut - bardzo ladnie wyszly grafiti itp. Moglbys generalnie popracowac troche nad gladkoscia skory - zeby ladnie kontrastowala z chropowatą scianą i materiałami ubrania.

Napisano
Kozak !! znaczy sie fajne, a nie że jej buty ... ;-p

hehehe ^^

no a pracka fajna

nie ma to jak własne tpsa

Napisano

prawa noga- kolano bardziej frontalnie a w dół juz noga się wykręca jakby stała bardziej w strone widza.. lewa noga- no nie wiem co tu za bardzo zle jest ale chyba dlugosc od uda do kolana jest mniejsza niz od kolana do stopy..

a tak to podoba mi się ta pracka ;) fajnie tło wyszło

Napisano
  • Autor

Dzieki Panowie, jak zwykle wasza pomoc jest nieoceniona!!

UPDATE w pierwszym poście.