lisu Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 (edytowane) Ogólnie stwierdzam że zrobiłem sie cholewnie niecierpliwy ;) Więc wrzucam jako fin. W założeniu jest to callgirl in near future ;P Wszelkie uwagi niezmiernie mile widziane. Mam ochotę nad tym jeszcze posiedzieć, z tym że zrobiłem się już najprawdopodobniej ślepy na błędy, więc odstawiam. EDIT: zmiany, zmiany, zmiany... Edytowane 4 Lipiec 2008 przez lisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 moglbys popracowac nad jej talia, a tak to fajne calkiem, kozaki kozackie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 o kur... cze swietne przede wszystkim swiatlo, talia faktycznie cos nie takowo :/ i jej prawa noga a moze(?) ksztalt buta spod kolana w dol jakos dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 masakra mayki super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Spox. Tylko nogi nie bardzo. Lewa stopa wygląda jakby połamana była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Góra bardzo fajnie, oświetlenie wyszło super. Od talii w dół do poprawki (talia - coś jej wystaje z brzucha, nogi - szczególnie prawe udo, stopy - za duże, za wysokie podbicie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 A mi sie dla odmiany tylko stopy podobaja :) I husta na biodrze wypas. Reszta jakos w tym przepaleniu plaska i bez wyrazu. Ta prawa reka jakby cudza, wg mnie w ogole nie siedzi na ramieniu. Za to jako koncept to fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Troche drazni anatomiczna niekonsekwencja - ma tulow przekrecony w strone widza a prawe ramie cofniete. Stopy mi sie tez nie podobają - jej prawa jest jakas koslawa. Na włosach mozesz dodac trochę jasniejszych polyskow zamiast jasniejszych plam - dodadzą im zycia. Pomysl kozacki, swietne swiatło, bardzo ladna reka z telefonem. Ale co mi sie najbardziej podoba to sciana :P Powaznie - gapilem sie na nią z 5 minut - bardzo ladnie wyszly grafiti itp. Moglbys generalnie popracowac troche nad gladkoscia skory - zeby ladnie kontrastowala z chropowatą scianą i materiałami ubrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Kozak !! znaczy sie fajne, a nie że jej buty ... ;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Kozak !! znaczy sie fajne, a nie że jej buty ... ;-p hehehe ^^ no a pracka fajna nie ma to jak własne tpsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 prawa noga- kolano bardziej frontalnie a w dół juz noga się wykręca jakby stała bardziej w strone widza.. lewa noga- no nie wiem co tu za bardzo zle jest ale chyba dlugosc od uda do kolana jest mniejsza niz od kolana do stopy.. a tak to podoba mi się ta pracka ;) fajnie tło wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2008 Dzieki Panowie, jak zwykle wasza pomoc jest nieoceniona!! UPDATE w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Nooooo! Brzuch to zdecydowanie najlepsza zmiana jak dla mnie:) Fajne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi