Napisano 6 Lipiec 200816 l Witam. To ja El_Pawcik ( pewnie i tak mnie nie pamiętacie ) na nowym koncie :D Mam na celu zrobić coś w rodzaju postaci z gry Lineage ;P narazie mam tyle ... Proszę o pomoc ;P PS. główka i nogi niebawem ;) Edytowane 6 Lipiec 200816 l przez zubee
Napisano 6 Lipiec 200816 l Strasznie płaska zarówno z przodu jak i z tyłu :) Ramiona z boku widać że są proste jak deska. Najlepiesz poszukaj sobie jakichś zdjęć (np. 3d.sk) i wrzuć jako background i popraw proporcje. Siatka dobra nie jest ale też tragedii nie ma ;) Jeśli zamierzasz ją rigować to dodaj cięcia na zgięciach palców.
Napisano 6 Lipiec 200816 l Wydaje mnie sie, ze na tak duze piersi powinna dzialac w jakims stopniu grawitacja i sciagnac je chociaz nieznacznie na dol, badz ogolnie cale piersi powinny troche nizej sie znalezc... Bo w tej chwili jakos tak malo to naturalnie wyglada
Napisano 6 Lipiec 200816 l NEXT UPEK: coldzik - Masz racje ;), ale nie wiem czy zmieniać, bo przecież jakiś stanik lub cuś będzie mieć i muszą być podciągnięte ^^( będzie poprawione przy kolejnym upku ;) ) Edytowane 6 Lipiec 200816 l przez zubee
Napisano 6 Lipiec 200816 l piersi, nawet w staniku, tak się nie ułożą ;p zwróć też uwagę na brzuch, kolana, łydki i pięty, bo takie ociosane je ma :D
Napisano 7 Lipiec 200816 l Bańki nieładne tak jak wyżej pisano.. Tak samo pupa, jest płaska tu gdzie się uda zaczynają. Ramiona za owalne, powinny być chyba bardziej szpiczaście zakończone. Kark/szyja za sztywno trzyma, jakby głowa była na kołku, tak samo piszczel wchodzi w stopę jak kołek:p Brzuch od boku płaski jak deska, jak się zaczyna pod piersiami to leci prostow dół i zakręca dopiero wiadomo gdzie.. pzdr!
Napisano 7 Lipiec 200816 l Piersi w dol, klatka piersiowa brzuch pood samymi piersiami powinien byc chyba bardziej wklesniety:) Poogadaj referki ;) Nogi do porawy, chyba ze chcesz by ona platfusa miala, bardziej te biodra zaokragl ;)