Gość zubee Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 (edytowane) Witam. To ja El_Pawcik ( pewnie i tak mnie nie pamiętacie ) na nowym koncie :D Mam na celu zrobić coś w rodzaju postaci z gry Lineage ;P narazie mam tyle ... Proszę o pomoc ;P PS. główka i nogi niebawem ;) Edytowane 6 Lipiec 2008 przez zubee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Strasznie płaska zarówno z przodu jak i z tyłu :) Ramiona z boku widać że są proste jak deska. Najlepiesz poszukaj sobie jakichś zdjęć (np. 3d.sk) i wrzuć jako background i popraw proporcje. Siatka dobra nie jest ale też tragedii nie ma ;) Jeśli zamierzasz ją rigować to dodaj cięcia na zgięciach palców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 niezly przeswit ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zubee Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 update: Ex3 - teraz z przodu ma więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coldzik Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Wydaje mnie sie, ze na tak duze piersi powinna dzialac w jakims stopniu grawitacja i sciagnac je chociaz nieznacznie na dol, badz ogolnie cale piersi powinny troche nizej sie znalezc... Bo w tej chwili jakos tak malo to naturalnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zubee Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 (edytowane) NEXT UPEK: coldzik - Masz racje ;), ale nie wiem czy zmieniać, bo przecież jakiś stanik lub cuś będzie mieć i muszą być podciągnięte ^^( będzie poprawione przy kolejnym upku ;) ) Edytowane 6 Lipiec 2008 przez zubee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 piersi, nawet w staniku, tak się nie ułożą ;p zwróć też uwagę na brzuch, kolana, łydki i pięty, bo takie ociosane je ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 No, prześwit musisz zmniejszyć, bo konno nie da rady jeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zubee Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 UPEK ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Bańki nieładne tak jak wyżej pisano.. Tak samo pupa, jest płaska tu gdzie się uda zaczynają. Ramiona za owalne, powinny być chyba bardziej szpiczaście zakończone. Kark/szyja za sztywno trzyma, jakby głowa była na kołku, tak samo piszczel wchodzi w stopę jak kołek:p Brzuch od boku płaski jak deska, jak się zaczyna pod piersiami to leci prostow dół i zakręca dopiero wiadomo gdzie.. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Piersi w dol, klatka piersiowa brzuch pood samymi piersiami powinien byc chyba bardziej wklesniety:) Poogadaj referki ;) Nogi do porawy, chyba ze chcesz by ona platfusa miala, bardziej te biodra zaokragl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi