Muddy Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 (edytowane) Witam. Nie wiem czy z innej planety, ale "nasze" to to nie jest. Na razie wrzucam tylko szybki szkic ilustrujący ocb. Nie wiem jak potoczy się bitwa, bo to właściwie w niej pierwsze moje kroki. Mam jedynie nadzieję, że skończę a chociaż zacznę :rolleyes: Najwcześniej po tygodniu będzie mały upik, bo teraz mam na głowie jeszcze sesję. Pozdrawiam. Edytowane 18 Lipiec 2008 przez Muddy
Gość Marioza Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 o no prosze i tu zdecydanie hehehe pierwsza klasa pomysł, fajnie jak to pociągniesz dalej bo warto :)
Matys Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 bardzo fajna sprawa, mysle ze fajnie mozna tu pociagnac i zrobic z tego niezlego potworka. powodzenia!
Muddy Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) Na razie skromniutki update, żeby nie było że porzuciłem sprawę. Dzisiaj zacząłem tylko na dobranoc, na weekendzie postaram się o więcej. Edit: Aktualniejszy zrzut. Edytowane 18 Lipiec 2008 przez Muddy
Gość Marioza Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 ładnie , widze potencjał w tym stworze :)
Muddy Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 Dobra idzie powoli, nie ma co ukrywać heh. Przydałyby mi się jakieś sugestie jak rozwinąć ślimaka, żeby uzewnętrznić jego "potworkowatość" :) Aha, bulwa z kwiatkiem będzie jakby zakorzeniona w skorupce ślimaka. Jak lepiej, wymodelować każda odnogę jak teraz, czy może lepiej zrobić to przy użyciu alphy?
kubi Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 nowa Ania?? Sorki ale ze stylem prac AniC mi się kojarzy.
Gość Marioza Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 co do sugetii wrzuc go do zb czy gdzie tam wolisz przepędzluj byle nie przesadz idąc w real a tyle zeby właśnie uzskac groteskową potworkowatosc i bedzie gut, poki co nadal zapowiada sie swietnie
Rekomendowane odpowiedzi