Napisano 6 Lipiec 200816 l Witam. Nie wiem czy z innej planety, ale "nasze" to to nie jest. Na razie wrzucam tylko szybki szkic ilustrujący ocb. Nie wiem jak potoczy się bitwa, bo to właściwie w niej pierwsze moje kroki. Mam jedynie nadzieję, że skończę a chociaż zacznę :rolleyes: Najwcześniej po tygodniu będzie mały upik, bo teraz mam na głowie jeszcze sesję. Pozdrawiam. Edytowane 18 Lipiec 200816 l przez Muddy
Napisano 12 Lipiec 200816 l o no prosze i tu zdecydanie hehehe pierwsza klasa pomysł, fajnie jak to pociągniesz dalej bo warto :)
Napisano 15 Lipiec 200816 l bardzo fajna sprawa, mysle ze fajnie mozna tu pociagnac i zrobic z tego niezlego potworka. powodzenia!
Napisano 17 Lipiec 200816 l Autor Na razie skromniutki update, żeby nie było że porzuciłem sprawę. Dzisiaj zacząłem tylko na dobranoc, na weekendzie postaram się o więcej. Edit: Aktualniejszy zrzut. Edytowane 18 Lipiec 200816 l przez Muddy
Napisano 26 Lipiec 200816 l Autor Dobra idzie powoli, nie ma co ukrywać heh. Przydałyby mi się jakieś sugestie jak rozwinąć ślimaka, żeby uzewnętrznić jego "potworkowatość" :) Aha, bulwa z kwiatkiem będzie jakby zakorzeniona w skorupce ślimaka. Jak lepiej, wymodelować każda odnogę jak teraz, czy może lepiej zrobić to przy użyciu alphy?
Napisano 5 Sierpień 200816 l co do sugetii wrzuc go do zb czy gdzie tam wolisz przepędzluj byle nie przesadz idąc w real a tyle zeby właśnie uzskac groteskową potworkowatosc i bedzie gut, poki co nadal zapowiada sie swietnie