Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, mam problem z 3

dsmax 2009,pracuje na demie, mam otwarta scenkę z 3ds max 9, chodzi ok pracuje na pliku az tu nagle zaczyna sie zawieszać max, ciężko cokolwiek wlączyć wylączyć rownież. Poresecie calego kompa -po włączeniu tego samego pliku dalej zmula i się wiesza, robią sie czarne okna itp. komp dobry bo na 2 xeonach czterordzeniowych, 4 gb pamieci i karta gforce gtx. Windows Vista ultimate. Co to moze być, moze ktoś mial juz podobny problem/? Proszę o poradę zależy mi bardzo na czasie:(

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 818
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zassałeś service pack?

też miałem sporo problemów z 2009 (szczególnie na 64-bitowym systemie) i SP rozwiązał wiele. Teraz chodzi stabilniutko.

Napisano
  • Autor

pewnie że sciagnolem do 2009 64, i do visty 64 tez juz przy instalacji tych programów, salej nic mi z tego nie wychodzi

CO ZA BYDLE NORMALNIE !!!!!!

Edytowane przez syriusz 27

Napisano
  • Autor

Panowie, co mam zrobić w przypadku wyświetlania w oknach? Już mnie szlak trafia. Sprzęt jak marzenie, karta extra a tu widok skacze jak cholerny królik?

Przeszukałem forum, zastosowałem zmiany sterowników karty, zaktualizowałem service packi do maxa 2009 i visty i dalej kicha.Może muszę coś w ustawieniach zmienić? Pomóżcie bo już nie mam do tego nerwów a nie po to kupowałem wypasionego kompa żeby teraz sie denerwować:(

Co ciekawe w widoku z teksturami chodzi ok, a w widoku z samą siedką totalnie skacze widok.

Edytowane przez syriusz 27