Gość gorzi Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) Witam. Unhappy two friends: zwierzątko 1* spędza kolejny nudny wieczór oglądając telewizję, jedząc popcorn i popijając colą. Niestety awaria telewizora przerywa tę sielankę i zwierzątko 1 dzwoni do zwierzątka 2 - złotą rączkę po pomoc, który zaraz po wejściu zabiera się do pracy. zwierzątko 1 chcąc zobaczyć jak zwierzątku 2 idą prace pochyla się nad TV trącając wazon stojący na nim. Woda wylewa się na uszkodzone kable przy których majstruje zwierzątko 2 i wszystko konczy się tragicznie :) Wstępne rendery oraz angielski tekst już wkrótce. * Muszę wymyśleć jakieś fajne imiona :) Edytowane 13 Lipiec 2008 przez gorzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Nie wiem czy wykorzystanie postaci z happy three friends jest dozwolone. Lepiej dowiedz sie czegoś w tym temacie zanim zaczniesz przygotowywać pracę. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gorzi Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 No wydaje mi się że nie ma żadnego zakazu żeby nie można było ich wykorzystać. W necie widziałem sporo prac przedstawiających postacie z bajek zinterpretowane w 3D. No ale spróbuję się dowiedzieć szczegółów na ten temat. Tymczasowo nie działa forum na oficjalnej stronie HTF ale jest tam dział "The Sharing Tree - Happy Tree Friends inspired art, music, poetry, etc" gdzie zapewne ludzie wrzucają swoje prace związane z HTF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 tak jak Tomala pisze te postacie są chronione prawami autroskimi więc nie mozesz ich użyć, patrz regulamin bitwy, musisz jakiegoś swojego łosia i (nie wiem) niedźwiadka ?! wymyśleć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi