Ush Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Postanowiłem zrobić taką scenkę: zdesperowana kobieta wgryza się w stół i nerwowo patrzy na gazetę z programem TV (jakoś wyszczególnię '15:30 Luz Maria" ;p). W tle rozwalony telewizorek i reszta pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Luz Maria hmm nie kojarze co innego Luz Clarita albo MariMar :D :D możnaby też coś w sytlu "Nie działa mi odbiornik telewizji Trwam" :D :D powodzenia w bitwie! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2008 dzięki:) (http://www.quidsweb.com/images/luzmaria.jpg - Luz Maria, zwana Lusesitą ze swym menem Gustavo Gonzalesem xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Jak oddasz w scenie cała dramaturgie i wściekłość kobiety to będzie bardzo ciekawie :) A jaki to bezie styl cartoon ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2008 Postaram się zrobić realistyczne materiały i oświetlenie i trochę karykaturalne modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2008 Aby nikt nie pomyślał sobie, że zrezygnowałem (:p) pokaże efekt mojej dotychczasowej (krótkiej) pracy. Myślę, że powinienem skończyć całą głowę przed końcem lipca :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2008 kolejne 2 godziny pracy. Podbródek może wydawać się trochę kiczowaty, ale jego i tak nie będzie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 następny kroczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Nie znam się, ale to wygląda jakby zęby zostały "zawieszone" na blacie bardzo swobodnie (nie ma wrażenia wściekłego gryzienia ;)). No i cała twarz wygląda bardziej na smutek/przerażenie aniżeli wściekłość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 bo to ma być smutek i przerażenie:D a zęby na pewno poprawię :) edit: będą łzy i będą małe źrenice (myślałem też o czerwonych oczach...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 W kadrze raczej mało się zmieni. W modelach zresztą też. To różowe z tyłu to zasłona, ale na razie nie bawiłem się softbody. Teraz będę to wszystko teksturował i oświetlał :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 hej, nie spiesz się tak! najpierw zmarszcz ją jakąś straszną miną i pochyl głowę - teraz wygląda, jakby zahaczyła o stół podczas robienia przysiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2008 Zmieniłem zdanie i na pewno zmienię jeszcze kilka modeli. Jak widać dodałem trochę materiałów. Jeszcze nie zmieniłem światła (tak jak ostatnio jest jedno Hemi). Niestety, w ciągu całej pracy natknąłem się na 3 problemy, których nie mogę rozwiązać :(. Nie wiem jak zrobić dobrze wyglądające brwi i rzęsy. Mam też problem z teksturą gazety - beznadziejnie się rozmazała, a to właśnie na niej ma być ma być najważniejszy szczegół całego projektu. Nie wiem czy wspominałem, ale pracuje w Blenderze. HELP EDIT: nie zwracajcie uwagi na stolik pod telewizor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ush Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 Wymyśliłem, że będzie noc, a scena będzie oświetlona światłem z telewizora i lampką nocną (którą wymodelowałem już do połowy). Zmieniłem stolik pod TV, dodałem kabelek kontakt w ścianie, zamierzam dorobić jakieś dvd albo video (ale chyba postawie na video) i zegarek elektroniczny. W zasadzie zmieni się też przesłanie - kobieta nie będzie płakać za swoją telenowelą ,tylko za wszystkimi programami, które straciła w ciągu dnia. Kolejny render pokaże za kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi