Napisano 15 Lipiec 200816 l Witam!! I tym razem postanowiłem wziąć udział w bitwie. Scenariusz mojej sceny wygląda następująco: Po awarii telewizora zostaje wezwany serwisant. Po jego przybyciu do celu, serwisant zabiera się do pracy, ale nie jest świadomy tego co zobaczy za pokrywą obudowy telewizora. A w wewnątrz żyją małe ludziki które emitują różnego rodzaju programy, to one zajmują się działaniem telewizora. Tyle że tym razem zechciały trochę poimprezować, zatem związały dyrektora w reżyserce i zaczęli imprezować... Poniżej rezultat 2 dni pracy, umieszczam dopiero teraz gdyż pracka jest w stanie bardziej zaawansowanym, także są duże szanse że ją ukończę.Pozdrowienia i powodzenia dla wszystkich uczestników. :-)
Napisano 17 Lipiec 200816 l Na prawdę świetne, bardzo fajny pomysł chociaż: Ekstra pomysł :) Tylko gdzie straszne skutki? Nvidia ma trochę racji, tutaj nie ma nic strasznego ;]
Napisano 22 Lipiec 200816 l Autor Heja, mały update... Nie mam pojęcia co napisać odnośnie tematu...Będę dalej rozwijał scenę aż osiągnę moją wizję...Pozdrawiam
Napisano 22 Lipiec 200816 l Niezły detal. Jak widać Polacy, to naród myślący podobnie, bo jesteś kolejną osobą, w której telewizorze mieszkają potworki. Pozdrawiam, życzę powodzenia w bitwie.
Napisano 22 Sierpień 200816 l Autor Witam, wracam do pracy po krótkiej absencji oraz zamieszczam prawdopodobnie główny kadr, poniżej render troszkę podrasowany w ps. Zostaje teraz jeszcze kilka teksturek i zaludnianie terenu. Pozdrawiam :)