Morfeusz Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Witam!! I tym razem postanowiłem wziąć udział w bitwie. Scenariusz mojej sceny wygląda następująco: Po awarii telewizora zostaje wezwany serwisant. Po jego przybyciu do celu, serwisant zabiera się do pracy, ale nie jest świadomy tego co zobaczy za pokrywą obudowy telewizora. A w wewnątrz żyją małe ludziki które emitują różnego rodzaju programy, to one zajmują się działaniem telewizora. Tyle że tym razem zechciały trochę poimprezować, zatem związały dyrektora w reżyserce i zaczęli imprezować... Poniżej rezultat 2 dni pracy, umieszczam dopiero teraz gdyż pracka jest w stanie bardziej zaawansowanym, także są duże szanse że ją ukończę.Pozdrowienia i powodzenia dla wszystkich uczestników. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Podoba mi sie ten pomysł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Ekstra pomysł :) Tylko gdzie straszne skutki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omar Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Całkiem fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Cześć, mały update, kolejne elementy sceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Na prawdę świetne, bardzo fajny pomysł chociaż: Ekstra pomysł :) Tylko gdzie straszne skutki? Nvidia ma trochę racji, tutaj nie ma nic strasznego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2008 Heja, mały update... Nie mam pojęcia co napisać odnośnie tematu...Będę dalej rozwijał scenę aż osiągnę moją wizję...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Niezły detal. Jak widać Polacy, to naród myślący podobnie, bo jesteś kolejną osobą, w której telewizorze mieszkają potworki. Pozdrawiam, życzę powodzenia w bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 Witam, wracam do pracy po krótkiej absencji oraz zamieszczam prawdopodobnie główny kadr, poniżej render troszkę podrasowany w ps. Zostaje teraz jeszcze kilka teksturek i zaludnianie terenu. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi